Pitkähihaiset treenipaidat

Hieman asiaa pitkähihaisista treenipaidoista. Käytän melko usein (en aina) pitkähihaista, kun treenaan. Siihen on pari syytä, ei tosiaan mitään maailmaa mullistavaa, heheh. 
– Pitkähihaisessa on yksinkertaisesti mukava olla
– Paita suojaa ihoa tietyissä liikkeissä (rinnallevedon laskuvaihe ja etukyykky, yleisliikkeissä, rengasharjoituksissa…)
– Pitkähihaiset, joissa on kompressioistuvuus, tukee lihaksia ja nopeuttaa palautumista (näin sanotaan, en osaa itse sanoa kuinka tehokkaasti)
– Pitkähihainen näyttääkin ihan kivalta
Tässä lemppareita Sportamoren ja Stadiumin nettikaupoista. Minulla on kotonani nr. 2 ja nr. 4, ne eivät ole tosin päässyt testaukseen vielä. Lila Nike-paita, joka minulla on kuvassa ylhäällä (juoksumatolla), on sama kuin nr. 3. Se sopii hyvin juoksuun. 

1. Race Marine TÄÄLTÄ 2. Reebok CF TÄÄLTÄ 3. Nike paita TÄÄLTÄ 4. Casall paita TÄÄLTÄ
Kuvat: Sandra, Ville Kaskivirta, Stina ja Bao Le.
x Steffi

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Sportamore -sivuston kanssa. Kaikki yhteistyöt, jotka ilmeentyvät blogissani olen valinnut ja hyväksynyt itse.

17 comments

 1. Eikö pitkähihaisessa tule ahdistavan kuuma? Mä ainakin hikoilen treeneissä niin paljon, että käytän mieluiten hihatonta toppia. Hihattomassa on muutenkin mukavampi ja vapaampi olo.

  • ei tuu kuuma. monesti oon huomannu et on vähemmän nahkee olo pitkähihaisella.. pitää vaan olla sellanen “treenitarkoitukseen” tehty pitkähihainen joka on tehty hengittävästä materiaalista.

  • Minullekkaan ei tule kuuma. Jos hihaton tuntuu mukavammalta, on kivempi varmasti käyttää sellaista. Nämä ovat loppujen lopuksi aika pieniä asioita (:

   x Steffi

 2. mut eiks noihin jää kainalohikiläikät? 😮

 3. Moi ! Olisiko mahdollista saada postausta treenialusvaatteista, siis tukevista rintaliiveistä iso- ja pienirintaisille, erilaisista alushousuista jotka hengittää (onko sellaisia edes..?), ja vähänvertailua urheiluliikkeiden ja trendivaateliikkeiden (H&M, GT esim.) tuotteista ?
  Kiitos 🙂

  ps. blogisi on ihanan raikas ja tsemppaava. Täältä saa päivittäin hyvän buustin lähteä treenaamaan. Kiitos !

  • Kyllä hyviä alkkareita on! Itse suosi stringesä ja mikrokuitu -materiaali on aika mukava treenatessa. Esimerkiksi Björne Borgin alushousut ovat aivan parhaita!! 🙂 Tosin, string -malleina mielestäni mitkään eivät ole olleet epämukavia. 🙂

  • Hyvä aihe. Voisin kehittää tästä postausta. Kiitos!

   x Steffi

 4. Jee! Mä oonkin katellut jo Sportamoren sivuilta pitkähihaisia ja taidan laittaa pikimmiten tilaukseen. Oon tainnut sulta oppia sen tavan, että lyhyet shortsit jalkaan ja pitkähihainen päälle. Ai, että on mukavaa ja vaihtelu virkistää 🙂 T: Tätä postausta odottanut anonyymi 🙂

  • Teen usein samoin, lyhyet shortsit + pitkähihainen tai pitkät housut ja toppi. Kivaa tasapainoa pukeutumiseen.

   x Steffi

 5. Pitkähihainen suojaa myös auringolta ulkotreeneissä 🙂

 6. Heippa tää ei nyt oikein liity aiheeseen mutta,
  missä hotellissa olit lontoossa, oliko hintava? 🙂

 7. Moikka, pakko vinkata sen verran, että toi Race Marinen W LS R-NECK paita on enimmäkseen puuvillaa, eikä hengitä normaalia vapaa-ajan paitaa enempää. Ite en ainakaan käyttäisi urheillessa, jos ei olisi ihan pakko. Teknistä päälle!

 8. Heippa,

  Tää oli kiva! <3 Oon jostain syystä niin ehdollistunut toppeihin, että.. 😛
  Oli mukava treenata pitkiksessä tänään 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.