Vaate-analyysi

Hej! Lupasin tehdä näistä vaatteista pientä analyysipostausta joten täältä se tulee! Löysin nuo liilat housut Itäkeskuksen Top Sportista, alennuksesta. Jos ihastuitte housuhin niin suosittelen kipittämään lähimpään Top Sportiin, jospa niitä löytyisi vielä. Housujen merkki on BodyWatch.  
T-paita ja kengät ovat Niken. Minulla on tässä paitakoko S, mutta M olisi minulle treeniin kuitenkin ehkä hieman mukavampi. Kengät ovat Nike Free, joita käytän enemmän vapaa-ajalla ja töissä.

Housut, jotka ovat venyvää materiaalia (kuten nämä) sopivat hyvin esim. joogaan. Tämä tekninen t-paita sopii erinomaisesti lenkkeilyyn. Kattavampaa postausta joogavaatteista on tulossa.
Nike valkoinen T-paita TÄÄLTÄ.
PS. Tänään blogiin tulee asiakkaani Redraman kirjoitus, jossa hän kirjoittaa yhteisistä treeneistämme ja mitä hänelle kuuluu.
Kuvat: Sandra
x Steffi
Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Sportamore -sivuston kanssa. Kaikki yhteistyöt, jotka ilmeentyvät blogissani olen valinnut ja hyväksynyt itse.

13 comments

  1. Minua kiinnostaisi millasia urheilurintsikoita käytät? Itse juoksen aika paljon ja rintavarustusta löytyy jonkun verran (65D) ja tuntuu että on aika hankala löytää oikeanlaisia varusteita pitämään nämä täysin paikallaan 😀 tähän mennessä parhaaksi vaihtoehdoksi olen todennut toppaamaton liivi + urheiluliivi yhdistelmän mutta olisi kiva pärjätä yksillä 😀

  2. Odotan edelleenkin sitä pitkistä paidoista postausta, jonka lupasit. Toivottavasti tulee pian!

  3. sulla on niiin upee kroppa:)!

  4. Apua, näinkö mä sut telkkarissa jossain mainoksessa vai oliko se sun kaksoisolento? 😀

  5. Heh, mulla on noi samat pökät. Löysin alennuksesta myös ja on kyllä uudet lempparit. Juuri sopivan pituiset ja ihanan viileät.

Leave a Reply

Your email address will not be published.