Vierasbloggaaja: Redrama vko 12

Asiakkaani Lasse (Redrama) kirjoittaa blogiini yhteisistä treeneistämme Elixialla.

Vko 12

Ja treenit jatkuu. Ollut aivan mahtavia treenejä Steffin kanssa. Tunnen koko kropassa, että kehitys etenee, jaksan koko ajan enemmän sekä paremmin tehdä liikkeet. Tasapaino on pikkuhiljaa myös paranemassa, sen tuntee joka liikkeessä. 4 kg tippunut, nyt viimeiset kaksi viikkoa olen katsonut vielä tarkemmin mitä syön. Vähintään 10kg aion pudottaa, ja onnistun kyllä, vaikka välillä kärsivällisyys ei ole ihan mitä pitäisi. Se ei ole koskaan ollut minun vahvimpia puolia!

Steffin treenien lisäksi olen käynyt juoksemassa ja kokeillut eri ryhmätunteja Elixialla. Cycling ja Shape ovat hyviä, Pilates kyllästytti. Monta tuntia on vielä kokeilematta, ihan hauskaa olla ainut mies välillä tunneilla, ei haittaa mua yhtään! Olen käynyt sen verran vakavempia ongelmia läpi elämäni aikana, että jos näytän jäykältä urpolta ohjatulla tunnilla, niin se ei paljoa haittaa päivääni. Sen lisäksi on hieno fiilis, kun huomaa, että kroppa vielä oppii vaikka mitä, vaikken ihan kaksikymppinen olekaan enää.
Käsilläseisonta oli kyllä siisteintä ikinä, en osannut sitä lapsena tai teini-ikäisenä, niin oli hieno yllätys, että se onnistui.


Kokonaisvaltainen hyvä fiilis Steffin tunneista, ohjeista ja treenaamisesta! Ja olen vasta aloittanut;)

– Lasse

2 comments

  1. Onko Redrama sinkku? Miten suhtautuu treffipyyntöihin?:)

  2. Suprnisirg to think of something like that

Leave a Reply

Your email address will not be published.