Vierasbloggaaja: Redrama vko 10

Asiakkaani Lasse (Redrama) kirjoittaa blogiini yhteisistä treeneistämme Elixialla.

Kaks viikkoa lomailua teki kyllä todella hyvää! Viime kerrasta kun oon saanut pitää näin pitkän loman, on kyllä aikaa. Ainakin 8 vuotta, eli olikin korkea aika. Mökillä onnistuin olla tekemättä mitään liittyen musiikkiin. Pakotin itseni olemaan kuuntelematta musaa ja etenkin omia keskeneräisiä ideoita tai biittejä. Pidin myös totaalisen tauon sosiaalisesta mediasta, puhelimesta ja sähköposteista. Se oli vähän liian kivaa, jos olen rehellinen 😉 Tarvitsin todellakin tän tauon sekä musiikinteosta että jatkuvasta sähköpostitulvasta. Mutta en halunnut ottaa taukoa liikkumisesta, varsinkin, kun tunnen, että olen päässyt todella hyvin kiinni siihen. 

Steffi teki mulle hyvän mökkitreeniohjelman mukaan. Kävin lenkillä sekä tein ohjelmaa 10 päivää, eli kolme treenivapaata päivää. Ilman juoksulenkkejä ja kuntopiiri-treenejä aika olisi käynyt pitkäksi. Liikunta auttoi mua rentoutumaan vielä paremmin. Minun rakenne on sellainen, että päässäni alkaa helposti pyörimään liian monta asiaa, jos en väsytä itseäni millään tavalla. Mulle pelkkä makaaminen sohvalla, rannalla tai laiturilla voi joskus tuntua hyvältä ajatukselta, mutta kokonaisia päiviä en siihen pysty. 
Nyt olen normaalirytmissä takaisin, ja aika kiireisessä studioaikataulussa, kun rupean tekemään viimeisiä seuraavan albumin biisejä valmiiksi! 

Ja treenit jatkuu Elixialla Steffin kanssa . T Ä Y S I N. 

– Lasse 

3 comments

  1. Hei Steffi, oonko ihan ulapalla vai esiinnytkö sä jossain Pointin mainoksessa joka pyörii ainakin TV5? 😀

  2. Mää pyärryn. 😀

    T: Ihan kauhean iso Redrama-fani

Leave a Reply

Your email address will not be published.