Yhden jalan kyykyn tasapainoharjoituksia

Tässä kaksi tasapainoharjoitusta yhden jalan kyykkyä varten (tai ihan muuten vain). Molempia liikkeitä tehdään joogassa. Ensimmäisen liikkeen nimi on “king of dance”, toinen on “the tree”. Helpompia yhden jalan tasapainoharjoituksia voidaan tehdä seisten viemällä toista jalkaa eteen, sivulle ja taakse hitaasti. 

Huomenna jatketaan samanhenkisellä teemalla mutta keskitytään venyttelyyn. Eli venyttelypostaus tulossa: 

x Steffi

3 comments

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  2. Moikka! Ajattelin kysyä sinulta satutko tietämään mistä voisi johtua korkea syke treenatessa matalillakin tehoilla? Tarkoitan nyt siis sitä, että jos lähden lenkille, salille tai muuten urheilemaan niin syke pomppaa heti jonnekin 180-190 tienoille, ja siellä pysyy. Normaalilla kevyellä lenkilläkin, jossa hölkkäilen niin hitaasti kuin osaan niin syke on vähintään 160. Näin muistan aina minulla olleen, mutta luulisi että kun kunto on hyvä ja kasvanut vuosien myötä niin sykekin laskisi… Olen siis koko ikäni urheillut ja olen hyväkuntoinen. Olen tässä vain hieman vertaillut omia sykkeitäni mm. poikaystäväni sykkeisiin, ja yhdessä kun lenkkeillään niin minulla huomattavasti korkeammalla syke aina hyppii.
    Ylikunnosta ei ole kyse sen tiedän, ja olen ainakin kuvitellut olevani hyvässä kunnossa joten ei pitäisi siitäkään johtua. Maksimisykkeeni on jotain 206 luokkaa. Voikohan se olla perinnöllistä? Leposykkeenikään ei laske kovinkaan matalalle, eikä syke palaudu esim. intervallitreeneissä kovin nopeasti. Ajattelin vain kysäistä oletko töissäsi törmännyt vastaavaan koskaan:)

  3. et taida ehtiä vastaamaan ollenkaan… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.