Elixia goes out – Tänään!

Ihana sää, se tarkoittaa sitä että liikunnat on kiva viedä ulos, vielä kun on lämmin. Miten sen voisi mahdollisesti tehdä?

Ulos liikkumaan kun sää suosii.

Tulemalla Elixian puistojumppaan tänään tottakai! Näistä puistojumpista puhuin aikaisemmin kesällä, niistä oli pieni paussi ja nyt järjestetään vielä kahtena keskiviikkona Puotilan leikkiniityllä.

Tänään ja ensi keskiviikkona ohjelmassa on selkäystävällinen TerveSelkä, joka on ollut suosittu Elixialla. Tunti on kaikentasoisille. Eli unohtakaa nyt kaikki super-rajut crossfit treenit, joista olen höpötellyt ja tulkaa rauhalliselle tunnille joka “voimistaa, virkistää ja elvyttää selkäsi”. Minäkin osallistun tunnille.

Tunti on avoin kaikille ja maksuton. Ei mitään sitoutumispakkoa tai vastaavaa, tuutte vaan jumppaamaan! Ottakaa vaikka kaveri mukaan, minä aion ylipuhua oman äitini TerveSelkä -tunnille vielä joku päivä.

ps. tarkkavaiset huomasivat ehkä etten ikinä ehtinyt tehdä Bootylicious -tunnista analyysia. Pahoittelut siitä, ajanpuute tuli vastaan. Ensi viikolla testaan kuitenkin Elixian uusinta toiminnallista “3D Strength” -tuntia! Tästä olen innoissani, toiminnallinen treeni on lähellä sydäntäni.
Tykkäämällä (painamalla alla olevia kuvia) Elixiasta Facebookissa saatte uutiset ja uutuudeet nopeasti tietoonne.

x Steffi

4 comments

  1. Heippa!
    Hieman aihetta sivuten mieleeni tuli postaustoive: ryhmätuntiliikuntatuntien riittävyys/teho kehon muokkaamisessa.
    En oikein tiedä, miten avaisin tätä toivetta riittävän selvästi, mutta pointtinani on se, että tykkään kovasti käydä erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla (ja kuntokeskusjäsenyys on hankittuna) ja samalla myös treenattu vartalo on ihanteena (siis jos rajataan liikunnan vaikutukset ulkonäköön), niin miten treeniohjelma kannattaisi rakentaa tai onko pelkät ryhmäliikuntatunnit edes järkeviä viikko-ohjelmassa? Lähtötasona olisi ns. kertovertokuntoinen ja -kokoinen nainen. 🙂 Toivottavasti tästä ymmärsit jotakin 🙂

  2. Pitää mennä heti testaamaan toi 3D-uutuus! Olin tosi pettynyt kun Functional Training vuosi sitten (kait? Vai onko siitä jo kauemmin?) poistui valikoimasta. Tässä on varmasti korvaaja!

  3. Hei Steffi!
    Sinähän aiemmin kerroit, että olit Crossfit level 1 trainer koulutuksessa! Pääsitkö tentistä läpi ja oletko nyt virallisesti Cf-valmentaja?

Leave a Reply

Your email address will not be published.