Esimerkillisen laihduttajan kommentti

Vastailin eilen (ja vastaan vielä tänään) “Kesäkiloja?” -postaukseen ja törmäsin tähän, uskomattoman hyvän aseenteen omaavaan henkilöön:


Tämä teksti sai hymyn huulille. Pari kiloa sinne tänne, ei se elämä loppujen lopuksi niin vakavaa ole! Ei kannata jäädä murehtimaan tai valittamaan jos kesäkiloja on tullut, nokka eteenpäin vain hyvällä suunnitelmalla. Tämän anonyymin suunnitelmakin vaikuttaa hyvältä, muttei liian radikaaliselta. Elämäntapamuutosta ollaan hakemassa, eikä mitään pikakuuria. Näin sen juuri kannattaa mennä.

Ottakaa vinkkiä tästä kirjoituksesta jos tavoitteena on painonpudotus, tämä on huoliton mutta suunnitelmallinen tapa. Konkreettisiakin vinkkejä saa tuosta tekstistä irti (ns. tähtitarrojen kerääminen voi toimia hyvin joillekkin). Suunnitelma on myös realistinen, kyseinen henkilö ymmärtää hyötyliikuntaa idean (pyöräily). Paljon tsemppiä sulle “T” ja kaikille muille!

x Steffi

10 comments

 1. Kesäkilot kyllä lähtevät tosiaan pienelläkin ruokavaliomuutoksella ja keventämisellä.

 2. Millaisiin superfoodeihin kannattaisi sitten panostaa? 🙂

 3. Itse mietin ihan samaa, samakos tuo, jos kiloja tulee, kyllä ne halutessaan saa pois, kun taas palaa siihen arjen rytmiin liikunnoilla ja kevyemmällä ruokavaliolla. Täällä karistellaan myös kesäkiloja aamulenkeillä ja kevennetyllä ruokavaliolla – hyvältä alkaa tuntua taas, kyllä se mahakin siitä pienenee! Minuakin kiinnostaisivat nuo superfoodit, joihin kannattaisi panostaa?

 4. Oikeassa olet, pari kiloa sinne tai tänne ei haittaa. Ongelmia syntyy sitten, kun pariin ylimääräiseen kiloon tottuu ja siihen päälle kerätään taas ne pari kiloa:)

 5. Olenko ainut jota mietityttää koko termi “kesäkilot”? Tai siis, miten ihmiset oikein elävät kesällä??? 😀 Eroaako se kesäkäyttäytyminen ruokailun ja liikunnan suhteen niin paljoa? Vai ovatko “kesäkilot” vai termi koko vuoden aikana kertyneille kiloille?

  Kyllä minäkin grilliruokaa syön ja alkoholia tulee tissuteltua enemmän kesällä kuin talvella, mutta aika paljon tarvisi ekstraa että lihoisi viisi kiloa.

  Ja tämä ei siis mitenkään pahalla, kunhan ihmettelen 🙂

  Terkuin Laura

 6. Heheh, tähtitarrameininki on täällä kovassa käytössä. Just ostin maailman söpöimpiä minikokosia eläintarroja Accessorizelta, tavoitteena saada kalenterin sivut näyttämään kunnon eläintarhalta 😀

 7. Fiksulta vaikuttaa kommentti tosiaan, varsinkin jos nuo superfoodit tarkoittavat vaikkapa metsistä nyt hyvin löytyviä kotimaisia marjoja 🙂

  Aiheesta hieman toiseen, itse tuskastelen surkean juoksukuntoni kanssa. Juostua on tullut nyt jo muutama vuosi (aloitin aivan nollasta aikanaan ns. Porin juoksukoululla ja sen sainkin ihan kunnialla tehtyä) mutta edelleenkin vauhti on surkeaa ja useimmiten tuntuu siitä huolimatta pahalta. Pitäisiköhän jo uskoa ettei lahjat vaan riitä?? Pyrin tekemään myös lihaskuntoa ja kehonhuoltoa mutta esim. kuntosalikorttiin tai välineisiin ei työttömällä ei rahat yksinkertaisesti riitä. Ja minä kun haluaisin juosta, ihan juoksemisen ilosta…

 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 9. fk6977 Hello, pure site! Gratefulness you in behalf of your time! ki5423vu5222mv6836

 10. oa6176 Hello, high-mindedness situate! As a result of you as your time! op4886jh8519hi5544

Leave a Reply

Your email address will not be published.