Fit250 – elämänmuutosprojekti!

Tässä lisää projektista, josta vihjailin viime viikolla. Fit -lehti järjestää toisen kerran neljälle naiselle Fit250 -projektin, jossa naisilla on yli kahdeksan kuukautta aikaa ryhtyä täydelliseen elämänmuutokseen. Fit -lehdessä ja netissä (sekä blogissani) voitte seurata näiden naisten matkaa ja mahdollisesti inspiroidua omaan elämänmuutokseen tai elämänlaadun parantamiseen. Minulla oli kunnia vetää kahdelletoista osallistujalle (jotka valittiin lähes tuhannen hakijan joukosta) Bootcamp -tyylisen kuntotestin, jossa selvitettiin jokaisen osallistujan tämänhetkinen kuntotaso. 
Nyt kaikki voivat antaa äänensa lemppariosallistujalleen, 4/12 valitaan mukaan projektiin. Kaikki naiset saavat oman Personal Trainerin ja minä olen yksi heistä. Tulen myös tekemään saman kuntotestin osallistujille jatkossa, jotta voidaan seurata kehitystä. 
Olen erittäin innoissani tästä ja en voisi kuvitella itselleni sopivampaa työtä tällä hetkellä!

Katsokaa osallistujien videotervehdykset ja perustelut miksi he sopisivat projektiin. Näette myös osia Bootcamp -treeneistämme videoissa! Äänestäkää sitten lempiosallistujanne jatkoon (voitte äänestää neljää henkilöä, yhtä jokaisesta kategoriasta). Linkki Fit-lehden sivuille ja videoihin:

Jos haluatte tilata Fit -lehden, klikatkaa allaolevasta kuvasta. Fit -lehti on sopivastikin tarjouksessa tällä hetkellä.
ps. kaikki tähän aiheeseen liittyvät postaukset löytyvät jatkossa blogini sivupalkista tunnisteella “Fit250”. 

x Steffi
Tämä postaus sisältää yhteistyölinkin.

3 comments

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 2. Moikka Steffi! Oli muuten hyvät (vielkin maitohapoilla) kuntotestit 🙂

  Ehdottamasti paras Laihduttajat-ehdokkaista on SATU http://www.fit.fi/fit250satu joka tarvitsee kaikkien ääniä päästäkseen projektiin mukaan 🙂

  Äänestäähän voi täyttämällä tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen: http://www.fit.fi/lomakkeet/aanesta-suosikkisi-fit250-elamanmuutokseen/3435

  Fätistä fitti! 😉

  //Satu

 3. Hyvän oloinen projekti – olisi mahtavaa päästä joskus tuon kaltaiseen projektiin mukaan! Kävin antamassa ääneni (salaisuus ;)).

Leave a Reply

Your email address will not be published.