Hyvät kengät sateiselle lenkille

Hieman asiaa sateisista lenkeistä ja varsinkin treenikengistä. Omistan itse monta eri treenikenkäparia ja vaihtelen niitä lähes joka kerta.

Juoksussa käytän joskus Nike:n paksupohjaisia kenkiä, joskus Asics:en juoksuun tarkoitettuja tossuja. Sain jonkun aikaa sitten kokeiluun Haglöfsin hienot pinkit vedenkestävät kengät, jotka ovat näppärät sateiseen säähän (kyllä, sateellakin voi mennä lenkille!). Ei ole mikään pakko omistaa montaa kenkäparia kuitenkaan, jos löytyy yksi sopiva pari niin ne riittävät toki. Sisätiloihin on hyvä olla ehkä toiset. Minullahan on vielä erikseen painonnostokengät, mutta ne menee ehkä hieman hifistelyn puolelle.

Tein “Running in the rain” postauksen Haglöfsin GoreTex kengistä. Olen käyttänyt niitä siitä asti lenkeillä ehkä 8-10 kertaa, silloin kun maa on ollut kostea tai on satanut. Olen ollut erittäin tyytyväinen kenkiin! Ne pitävät hyvin vettä ja ovat tuntuneet hyviltä jaloissa. Ne voivat tosin olla hieman liukkaat, joten sateisella asfalttilenkillä kannattaa olla varovainen. Mutta näitä suosittelen oman kokemuksen perusteella.

Hyviä sadelenkkejä! Jos ette vielä ole testanneet sateisia lenkkejä, suosittelen. Niissä on ihan eri fiilis. Älkää kuitenkaan vilustuko.

Ihanaa viikonloppua.
Kuvat: Sandra
x Steffi

11 comments

  1. Voi kun tulisikin enemmän sellaisia kevyitä sateita lenkkipäiville! Kostea ilma ja pieni tihkusade on ihan parasta. Nyt jo on ollut ihana, kun syksyn aamut ovat olleet viileämpi. Juoksu tuntuu niin paljon helpommalta kuin kesähelteillä!

    Btw. Näytät todella kauniilta joka kuvassa! Kivaa viikonloppua.

  2. oon valokuva-alan opiskelija ja seurannu sun blogia jo jonkun aikaa. Nyt kuitenki ihan pakko kehua tän postauksen vikaa kuvaa. Mikä tunnelma! Upee! 🙂

  3. Olen ehkä vähän “hullu” 😉 mutta lenkki vesisateessa on ihan parasta!! Lähden niin mielellään lenkille kun sataa vettä, ihana raikas ilma silloin, enkä ole sokerista tehty 😉

  4. Ja mikä parasta, sateella ei ole ruuhkaa. Saa laulaa täysillä nuotin vierestä ja antaa palaa vaan!

  5. Aivan ihania kuvia!

  6. Kivalta vaikuttavat nuo Haggen kengät 🙂 Onko niissä paksu pohja/hurjasti vaimennuksia?

  7. Näyttiniin kivoilta nuo kengät niin piti tilata netistä testaukseen, ja miehelle kans (eri värisenä tietty ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published.