iloveme -messut 2013

Hyvää iltaa. Tulin juuri tapahtumasta, jossa käytiin läpi tämän vuoden iloveme-tapahtumaa. 

iloveme-messut järjestetään 11.-13.10 ja minä olen tapahtumassa mukana iloveme-bloggarina. Tämä tarkoittaa m.m. sitä, että bloggaan tapahtumasta ja omista lempparituotteista. Sen tein viime vuonna myös (postaus tässä) nyt teen sen hieman virallisemmin 🙂 Minut löytää Blogger’s loungesta, tarkemmat ajankohdat tulossa. Arvon myös tänä vuonna teille lippuja kyseiseen tapahtumaan!

Tsekatkaa, ketkä muut ovat blogiporukassa mukana, osan varmasti tunnistatte jo.
Nyt vielä lenkille… Viikon mittainen palautumisjakso katkaistaan nyt.
Kuva: Sandra
 x Steffi

8 comments

 1. No voi höh, just järkätään silloin kun en ole enää Suomessa :/ Olisin tänä vuonna halunnut mennä

 2. Tuonne ehdottomasti! Tapahtuma järjestetäänkin aika hyvään aikaan, juuri kun meinaa alkaa syysväsymykset ja lyhenevät päivät painamaan treeni-intoani 😉 ps. itselläni ei ainakaan tuo linkki muihin bloggaajiin toiminut, voi olla että ongelma vain tällä koneella..

 3. Olen seuraillut blogiasi jostakin alkukesästä saakka, kiva blogi! Harvassa on crosfittaajien blogit harmillisesti. Toivoisinkin enemmän postauksia myös omasta treenistäsi, millaisella jaksotuksella treenaat, paljonko voimaa jne? Milloin aloitit varsinaisesti cf-treenit tai painonnoston? Ihan kelpoja tuloksia kuitenkin sinulla jo 🙂

  • Kiitos! Voin tehdä lisää cf-postauksia jatkossa. Aloitin sen periattessa kaksi vuotta sitten! Voimatulokset löytyvät tuolta oikealta.

   x Steffi

 4. Odotan jo innolla kyseisiä messuja! <3 🙂

 5. Oujee! Odotan jo iloveme-messuja kovasti ja nyt vielä enemmän, kun mun lempi-treenibloggaaja on mukana! 😀 Toivottavasti olet siellä lauantaina, että pääsen moikkaamaan 🙂

 6. Hei

  Tupsahdin sivuillesi, kun asiaa oli naisten leuanvedosta oli juttu. Vaikuttaa ryhtiin. Se vaan on niin tuhottoman raskasta, ainakin kun painoa enemmän kuin suosittelevat.
  Ehkä voisi aloittaa harjoittamalla käsilihaksia, niin tulisi lisaa voimaa niihin, vai mitä olet mieltä?

  Kysyjä on 55 vuotias mimmi, joka on harjoittanut liikuntaa miltei koko elämänsä.

  Saanen samalla ilmoittautua messujen lippuarvontaan.

  Tuosta vilkaisusta sisällysluetteloon ja ravintopuoleen, jossa puhutaan mm.pakurista saa minut selailemaan sivujasi.

  Jos vielä saa toivoa, niin laita meille hieman vanhemmille ladyille vinkkejä, toki en vielä ehtinyt selata, jos niitä vaikka löytyykin.

  Mukavaa syyskuuta

  ritvap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.