Kisatunnelmia ja varoitus

Sopivasti hienon Facebook-päivityksen jälkeen, jossa kerroin kuinka olen kesäni viettänyt kiltisti, treenannut hyvin ensimmäisiä crossfit-kisoja varten ja olevani kiitollinen kaikesta, päätin harjoitella vielä hieman rinta-tankoon liikettä kotitangolla. Siinähän kävi sopivasti sitten niin, että kun siskolle näytin kuinka olen oppinut tekemään yhden toiston kyseistä liikettä, koko tanko irtosi seinästä ja putosin vaakatasossa yläselkä ja pää edellä kylpyhuoneen kivilattialle. Great. Pelästyin pahasti ja käytiin sairaalassa tarkistamassa selkäranka ja pää, onneksi kyseessä oli vain paha tälli. Tänään yläselkä ja hartiat ovat melko kipeät ja huomenna pitäisi kisailla. Aivotärähdystä ei tullut, jos sellasta olisi, en kisailisi. Joten ottakaa tämä varoituksena ja olkaa varovaisia kotitankojen kanssa!

Noh, nyt ollaan kuitenkin Lappeenrannassa ja huomenna teen tottakai parhaani! Olette ihania, kun tsemppasitte niin kovasti kilpailupostaukseeni. Saan tsempeistänne hirmuisesti voimaa.
Koitan saada tänne vielä toisen postauksen tänään. Hyvää viikonloppua!
Kuva: Sandra
x Steffi

19 comments

 1. Heips Steffi! Googletin sanan cardio, koska en tiennyt kunnolla mitä se tarkoitti. Silmiin pisti sellanen keskustelu, jossa sanottiin että cardio ja lenkkeily haittaavat lihaksen kasvua yms. Tämä kuulosti omaan korvaan tosi oudolta, mitä mieltä sä olet?
  Blogisi on tosi kiva! (:

  • No siis joo, cardio (ei tosin niinkään HIIT) pistää pienen katabolian (eli lihashajotuksen) päälle. Tästä on todistetusti n. sata biljoonaa artikkelia netissä mutta en uskoisi perus-pikkuhifistelijän kärsivän elämää häiritsevää kataboliaa esim lenkin tai spinningtunnin jälkeen. Tosiprothan vetää cardionsa sitten lähets täysin HIITtinä.

 2. Auts.. Onneksi ei käynyt pahemmin!! Pikkuveljeni on lentänyt pahasti tangolta ja enään en suostu edes tekemään mitään tangolla jos ei ole ruuvattu kiinni tai ole muuten varmasti kestävä. Viimeistään huomenna kroppa käy niin kierroksilla ettet enään muista tankoäksidenttia. Hirmuisesti tsemppiä ja onnea!!

 3. Voi ei.. toivotaan että helpottaa ennen kisaa! Kauheesti tsemppiä!!:)

 4. Voi ei, onneksi selvisit säikähdyksellä! Noi huonosti kiinnitetyt kotitangot on vähän vaarallisia jos tekee äkkinäisiä voimakkaita vetoja…

 5. Onneksi ei käynyt pahemmin! Tosi tosi tosi paljon tsemppiä kisoihin, hengessä ollaan mukana! 🙂

 6. Mikä hitto on rinta-tankoon -liike?

 7. Voi eiii 🙁 Onneksi ei käynyt pahemmin, toivotaan että huomenna kulkee 🙂 Tervetuloa Lappeenrantaan ja hurjasti tsemppiä kisoihin ! t. Kannustamaan tuleva fani Lappeenrannasta

 8. Voi eikä! Itekkin oon tippunut kotitangolta parkettilattialle ja löin selän ja pään vähän. Onneks ei tullut mitään vammoja:)

 9. Ei nyt liity ihan postauksen aiheeseen mutta pakko kysyä että onko
  http://4.bp.blogspot.com/-6fvARF1GPz4/Ufua0nBfn3I/AAAAAAAAOtI/q6TX7JPPd8I/s1600/P7313844.jpg

  tuon kuvan tummatukkaisella tytöllä jolla on tuo pinkkihiuspanta blogia tai tiedätkö kuka hän on?
  Jäi vaan hämäämään hirveästi kun näyttää jostain niin tutulta!

  Onnea muuten sinulle hirmuisesti kisoihin ja onneksi haaverissa ei käynyt pahemmin <3

 10. Heip Steffi! En ole aikasemmin kirjoittanut mutta seurannut blogiasi puolisen vuotta ja lukenut sen tarkasti läpi. Blogisi on ehdottomasti kirkkain ykkönen blogimaailmassa ja innoittaa mua päivästä toiseen olemaan itsekin paremmassa kunnossa ja syömään oikein. Matka on vielä pitkä. Mulla alkoi just kesäloma ja meinasin ehdottomasti kokeilla mökkitreenit läpi ja myöhemmin syksyllä monet muut treenivinkkisi! Lopetin juuri kilpailemisen esteratsastuksessa kansallisella tasolla ja tiedän tilanteesi, olen myöskin mennyt startteihin jopa suoraan sairaalasta väkisin. Harmillinen takaisku, tsemppiä kovaan koitokseen!!

 11. Heips! Olen nyt vajaan vuoden lukenut blogiasi ja en voi muuta kuin hymyillä! Äitinä, vajaa 46 v. naisena olen löytänyt ideoita ja ohjeitakin arkeeni. Olen aina liikkunut ja “huolehtinut” itsestäni, en hampaat irvessä vaan nauttien ja sallien 🙂 Siksi blogiasi on ihana lukea! Pidän peukut ja varpaat pystyssä huomista kisaa varten vaikka tiedän, että osaat ottaa sekin “oikealla” asenteella! Tsemppiä ja onnea!

 12. Kotitankojen kanssa kannattaa ehdottomasti olla varovainen. Kaveriltani meni polvi rikki, kun oviaukossa oleva tanko tippui, ja hän tippui polvilleen kynnyksen päälle.

 13. Tsempiä huomiselle!! =))

 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 15. Onnea hienosta C&J ennätyksestä! Muutenkin tosi hieno kisadebyytti.

  C2B taisi tällä kertaa viedä finaalipaikan? 🙁

 16. Kauhistus, kuulostaapa hurjalta. Onneksi ei käynyt pahasti! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.