Kuvia kaupunkilomasta

Terkkuja Amsterdamista, olen täällä kaupunkilomalla ottamassa rennosti Karjalan Kovin -kilpailun jälkeen. Loman jälkeen alkaa taas aktiivinen treenailu! Minulla on vihdoinkin crossfit sali, jota voin kutsua kotisaliksi. Valmentajana toimii Ben Liuzzi, joka auttaa minua matkan varrella pääsemään tavoitteeseeni – osallistumaan Winter War 2014 kisohin. Myönnän muuten että lomalla tulee helpommin herkuteltua! Tästä ei kuitenkaan pidä potea morkkista, takaisin rutiineihin vain pian (:
Vapaa-ajan kengät
Aamupalaa
Hienoja Nike mallinukkeja
Aamupaladrinkki (alkoholiton) jossa m .m. inkivääriä ja tuoremehua.

Illemmalla postaus tärkeästä aiheesta, nimittäin miten laihduttajia helposti huijataan. Vahvoja mielipiteitä minulta tulossa, heheh…

x Steffi

8 comments

 1. Kivaa, tervetuloa meidän salille 🙂

 2. Air Max Theat! Jihuu! Niin mageet 😉

 3. Mulla noi samat Niket!! Näin noi Roomassa ja oli yksinkertaisesti PAKKO ostaa, koska oli niiiiin mageet 🙂

 4. Moikka,
  joskus aikaisemmin, leuanvetopostauksesi yhteydessä, oli puhetta kuminauhoista. Tilasit muistaakseni pari ja lupailit kertoa, olivatko ne sopivia leuanvetoon, kun jotkut epäilivät niitä liian lyhyiksi. Oletko ehtinyt kokeilla kuminauhoja jo? Sain viime viikolla vedettyä ensimmäisen leukani ja siitä innostuneena haluaisinkin alkaa treenata kuminauhan avulla, mutta meidän salilla ei kunnollisia nauhoja ikävä kyllä ole.

 5. Lomalla herkuttelu on sallittua 🙂 Mielenkiinnolla odottelen uusia crossfit postauksia liittyen tähän saliin!

  Bloggailin juuri olkapäätreenistä http://www.haaveharrastaja.fi 🙂

 6. Kai oot vuokrannut pyörän ja mennyt esim. Vondelparkiin tai Amsterdamse Bossiin pyöräilemään? 🙂 muutenkin pyörällä on ihana suhailla siellä, vaikka treenimielessä ehkä vähän turhankin tasaiseta se maasto. Amsterdam on ihana kaupunki, nauti!!

 7. Miten toi aamupaladrinkki tehdään? Ihanan näköinen ja haluaisin itekin kokeilla!!

 8. Tää on ihana kaupunki, Amsterdam siis!
  Suosittelen kans pyöräilyä täällä jos on, pääsee helposti ja nopeesti paikasta toiseen ja kannattaa toki vähän syrjäsemmälläkki käydä, keskustan alueet aina “ihan tukossa” ja koko ajan saa varoa ihmisiä. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.