Luomutar-arvonnan voittaja ja omat lempparituotteet

Kiitos kaikille osallistumisista Luomutar -luomutuotenettikaupan 100 euron lahjakorttiarvonta-postaukseen. Pyysin teitä kertomaan jokin henkilökohtainen ympäristöystävällinen teko ja teillä niitä riitti! Inspiroiduin itsekin elämään säästeliäämmin. Voitte palata postaukseen ja katsoa miten muut tekevät tästä.
Voittaja on valittu.
Onneksi olkoon Erika, joka vaihtoi moottoripyörän käytettyyn polkupyörään! 🙂

Erikalla on myös blogi
Olen lähettänyt sinulle sähköpostia. 
Tässä omat lempparini ja tilatut tuotteet Luomutar luontaistuotekaupasta:

1. Luomu tyrnimehu. Paljon C-vitamiinia sisältävä juoma. Kirpeä ja pirteä, menee hyvin alas shottina! 
2. Kylmäpuristettu kookosöljy. Laitan kookosöljyä ruokaan ja näihin patukoihin. Käytän myös kosteusvoiteena iholle ja tukkaan.
3. Chlorellajauhe. Superfood levä, joka on mainio proteiininlähde (60%). Sopii smoothieihin.
4. ja 6. Nakd-patukat. Nämä välipalapatukat menevät makutestiin.
5. Camelinaöljy. Käytän usein oliiviöljyä salaateissa ja muissa ruoissa, nyt testaan tätä uutta superterveelliseksi tutkittu öljyä.
7. Keep Cup. Oma pieni ympäristöystävällinen kuppi! Tätä alan käyttämään töissä pahvimukin sijaan.
Kuvia klikkaamalla pääsette Luomuttaren kotisivuille.
x Steffi


Postaus on toteutettu yhteistyössä Luomutar -nettikaupan kanssa.

10 comments

 1. Onko tuo KeepCup vesitiivis? Eli siis voiko sen heittää vaan laukkuun ja juoda kaffet sitten myöhemmin?

 2. Hei,

  syksy tuo tullessaan uudet opiskelijat ja on varmasti monta jota kiinnostaisi mitä etuja opiskelijakortilla saa liikunnan parissa. Olisiko mahdollista että tekisit jutun aiheesta? mitä Elixia tarjoaa ja jos siulla on muita hyviä vinkkejä siitä, missä korttia kannattaa vilauttaa pääkaupunkiseudulla.

 3. Keep Cup on vesitiivis, niitä voi muuten tilata haluamansa värisenä niitten kotisivuilta! 🙂

 4. Toi KeepCup on kyl hyvä! Itellä on sellanen, opiskelijajärjestömme kuoseissa. 🙂 Ei sitä kyl mun mielestä kassiin voi heittää, mut pitää kyl kahvin aika hyvin lämpimänä ja on just ympäristöystävällinen kun ei tartte joka kerta ottaa sellasta pahvimukia kun ottaa takeawaykahvin. Yllättävän monessa paikassa antavat ottaa omaan mukiin, vaikka onkin vähän normi pahvista isompi, kun säästävät kuitenkin sit siinä kun ei pahvimukia käytetä. 🙂 Turusta noita siis saa tällä hetkellä oikiksen (Lex) ja lääkiksen kahviloista (TLKS), oikiksella viinipunavalkonen ja lääkiksellä mustavalkonen. 🙂

 5. Ootko Steffi katsonut ton jo tän http://www.youtube.com/watch?v=PRqyTuzOgvQ ? Mahtava videopätkä kisoista, sua ei kyllä tainnut näkyä mutta huikeita Emiliaa ja Janikaa sitäkin enemmän.

  • Oi olen, upeasti tehty video ja inspiroivia naisia. Harmi etten päässyt finaalin, se on nimittäin kuvattu silloin!

   x Steffi

 6. Taisin vähän hihkasta riemusta aamulla huomatessani sun sähköpostin, oli kyllä täydellinen alotus viikonlopulle! Tilasin kookosöljyä, macaa, chlorellaa, chia-siemeniä ja kaikkea muuta ihanaa, toivottavasti tulevat pian perille 🙂 Kiitos Steffi ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published.