Omista opiskeluistani ja Helsinki Workout +Gainomax

TGIF! Eli thank god it’s friday 🙂 Tuntuu että olen tämä viikko juossut kovalla tahdilla taas paikasta toiseen, kivoissa tapahtumissa tosin!

Hieman opiskeluistani ja työkuvioistani. Opiskelen siis liikunnanohjaajaksi ruotsinkielisessä ammattikorkeakoulussa, koulutus kestää 3,5 vuotta. Joillakin mahdollisesti hieman pidempään, hehe. Minulla on vielä lopputyö ja muutama kurssi jäljellä, joita aloin hoitamaan tästä päivästä lähtien. Olisi hienoa voida jo kutsua itsensä laillistetuksi liikunnanohjaajaksi, mutten pidä liikaa kiirettä. Hoidan opiskelut ensisijaisesti mutta elämääni kuuluu tällä hetkellä myös työt Elixialla (asiakkaani ja Fit250 -projekti), tämä treeniblogi (joka on minulle sekä harrastus että työ), kaikki projektit blogiin liittyen ja vielä omat tavoitteelliset crossfit-treenit (niin ja elämä treeni-aiheiden ulkopuolellakin, sellainen minulla taitaa myös olla, hehe). Syksy tulee olemaan minulle luultavasti elämäni kiireisintä aikaa, joten järjestelmällisyys ja joistakin (mukavistakin) asioista kieltäytyminen on tärkeää, ettei mene nämä mukavat hommat liiallisuudeksi. Moni on onneksi osannut varoittaa, että on tärkeää etten haali itselleni liikaa. Pidän viikonloput vapaina opiskeluista, työstä ja blogista ja se on toiminut hyvin. Blogi on ja pysyy samanlaisena! Koen sen olevan kunnia, että saan toimia motivaattorina ja treenivinkkien lähettiläänä teille ja haluan vielä olla tässä asemassa pitkään ja kehittyä koko ajan. Haluan myös mainita, että se on ihanaa kun ihmiset tulevat suoraan minulle sanomaan että lukevat blogiani, siitä tulee tosi hyvä mieli.

Tänään kävin piipahtamassa Helsinki Workout -tapahtumassa. Olin mukana Gainomaxin lehdistötilaisuudessa ja pääsin testaamaan uusia palautusjuomia. Monet teistä tietävät, että olen tarkkana kun puhutaan lisäravinteista ja haluan mielelläni edustaa “less is more” -ajattelutapaa kun puhutaan m.m. palautustuotteista ja yritän saada kaikki tärkeimmät ravintoaineet tavallisesta ruoasta.

Palautumisen tärkeydestä ravinnon puolelta on kuitenkin tärkeää. Tilaisuudessa käytiin läpi asioita, joita muistan lukeneeni koulussakin. Ravinnollisen palautumisen tärkeys pian kovan lihaskuntotreenin jälkeen, anabolinen ikkuna ja nopeat hiilihydraatit treenin jälkeen olivat aiheita, jotka jäivät mieleen.

Gainomaxin uutta tuotetta voisin nähdä juovani silloin tällöin, koska tuote ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita ja proteiini tulee maidosta = tarpeeksi simppeliä. Allaoleva uutuustuote tulee laajasti kauppoihin syyskuussa.

Tulkaahan huomenna Lauttasaareen ilmaisiin Crossfit -treeneihin! Osoite on Lahnalahdentie 4 ja kellonaika 12! Jos teillä oli treeneistä kysymyksiä, tykätkää “Crossfit Lauttasaari” -yhteisöstä FB:ssä, jossa lisäinfoa, tai pistäkää Steffit -yhteisöön viestiä! Olen viikkopäivisin nopea vastaamaan Steffit FB:ssä, hälytys tulee suoraan kännykkääni 🙂

Kuva: Sandra
x Steffi

12 comments

 1. Hui – asun Lauttasaaressa, ja CrossFit kiinnostaisi…mutta pelottaa vähän ettei kuntotaso ole sitä mitä pitäisi vielä 😉 Ehkä huomisella lenkillä juoksen “vahingossa” urheilukentän ohi, hihii !

  • Se ei haittaa, crossfitillä kunto nousee nopeasti ja idea on aina “skaalata” treenit oman tason mukaan. Kirjoitan kohta näistä treeneistä, mutta tässäkin saatiin vähentää toistomääriä jos ei oltu tämäntyyppisiä treenejä aikaisemmin. Rohkeasti vain on-ramp tunnille! (:

   x Steffi

 2. Ihana kirjoitus 🙂
  Joo, se on oikeasti tärkeetä, että osaa laittaa itelleen vapaapäiviä, ihan vaikka kalenteriin.
  Mä oon kanssa pyrkinyt, että EDES sunnuntai olis pelkästään vapaata aikaa itselle.

  Aurinkoa ja iloa viikonloppuun Steffi! <3

 3. Toi ilmaiskokeilu on niin huonona päivänä: illalla on Midnight Run, johon monet osallistuvat, eivätkä viiti rääkkää samana päivänä itseään cross fittilläkin.

  Siispä jos voisit huomenna vaikka vinkata ohjaajille että järjestäisivät toisenkin tutustumispäivän…:)

 4. Kiitos Steffi! Tämä blogi on todellakin inspiraatio! Paras sellainen!
  Paljon jaksamista syksyyn!

 5. Hei Steffi! Luen blogiasi säännöllisesti ja päätin nyt kiittää ja kysyä 🙂 Blogisi on ehdottomasti paras treeniblogi, johon olen törmännyt. Käsittelet monipuolisesti eri hyvinvoinnin aihealueita ja ennen kaikkea “terveellä maalaisjärjellä”. Ymmärrät, että kaikki ihmiset eivät ole elämänsä kunnossa ja uskon, että tämän takia blogisi kannustaa kaikkia liikkumaan ikään, painoon ja kuntoon katsomatta. Tässä suhteessa blogisi on täysin erilainen kuin muut treeniblogit joihin olen törmännyt. En koe, että pönkität tällä blogilla omaa itsetuntoasi, vaan vilpittömästi jaat tietoasi ja autat muita. Kiitos siitä.

  Tämän lisäksi toinen minulle hyvin tärkeä pointti on se, että et suosi keinotekoisia boostereita eikä jokaisessa (ei siis missään) kirjoituksessa ole kuvaa jostain uudesta treeniä edeltävästä, treenin aikaisesta tai treenin jälkeisestä litkusta. Itse en usko noihin pätkääkään ja olen määrätietoisella matkalla puhtaaseen ruokavalioon. Tähän aiheeseen liittyen olisinkin halunnut kysyä sinulta treenin aikaisista “luonnollisista” boostereista. Poikaystäväni harrastaa kestävyysurheilua (marathon, triathlon) ja käyttää kisoissa juurikin näitä hyvin kaukana luonnonmukaisesta olevia geelejä ja juomia. Kisan jälkeen kuulemma kurkkua polttaa, kun geelit ovat niin äkäisiä… Tiedätkö sinä mitään vaihtoehtoja? Energiaahan on pakko saada aika kompaktissa koossa ja kätevästi, kun vauhti on kova ja kesto pitkä.

  Muutenkin kovaan treeniin sopivat välipalat kiinnostavat. Mitä sinä käytät? Kiitos, jos jaksat vastata. Olet jo kirjoituksillasi ollut apuna niin monessa treeniin liittyvässä pulmassa, ennen kaikkea motivaatio-ongelmien iskiessä 😉

  • Aivan upeeta kuulla. Kiitos. Blogini tarkoitus on antaa niin monelle kuin mahdollista urheilullista inspiraatiota ja vinkkejä.

   Meillä on selvästi sinun kanssasi samantyyppinen filosofia ruokailun suhteen.

   Ymmärrän, että m.m. pitkänmatkanjuoksuissa noita extraboostereita on lähes pakko käyttää. En ole kuitenkaan vielä paneutunut noihin geeleihin, mutta voisin ottaa hieman selvää.

   Välillä kamppailen itse tarpeellisen ruokailumäärän kanssa. Yritän usein tehdän itselleni smootheja (rahkaa/luonnonjogurttia +marjoja/hedelmiä) välipaloiksi. Ruisleipä+avokado+kalkkuna+juusto+paprika toimii aina!

   Ihanaa viikkoa.

   x Steffi

 6. Moikka Steffi!
  Oon seurannut sun blogia alusta asti. Kuten edellinenkin kommentoija sanoi, tää on ehdottomasti paras treeniblogi ja todella ammattimainen. Kiitos sulle! Voimia syksyyn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.