H&M -heijastintakki

Hyvää iltaa. Hieman kuulumisia kiireiseltä viikolta! Illalla postaan Luomutar -arvonnan voittajan (viikon aikana teitä osallistujia oli yli 300!) ja omat Luomutar lempparituotteeni, jotka olen laittanut jo tilaukseen. Todella mukava nähdä että moni oli arvonnassa mukana, yritän järjestää enemmän arvontoja jatkossakin.

Käväsin H&M:n showroomilla tsekkaamassa uusimmat treenivaatteet. Olen ollut H&M:n treenivaatteiden käyttäjä jo pitkään, tässä postauksessa kirjoitin mukavista vaatteista. Tuosta ensimmäisestä pitkähihaisesta paidasta on tullut lemppari ja käytän sitä usein. Niitä ei taida tosin enää olla kaupoissa mutta minä näytän teille mitä kohta on!

Moni on kysynyt minulta allaolevasta Nike -takista. Se on takki, jonka hankin n. vuosi sitten suomen Nike-kaupasta, mutta tuote taisi loppua nopeasti eikä niitä tietääkseni löydy enään oikeen mistään. Tämä takki on aivan mainio, vesitiivis ja turvallinen. Turvallinen siksi, että koko takki on heijastin! Mainio vaatekappale pimeisiin lenkkeihin ja miksei vapaa-aikaankin.

Nyt H&M:ään on tulossa vastaavanlainen, mutta paljon edullisempi takki! En osaa sanoa onko takki yhtä hyvä kuin alkuperäinen Nike, mutta kannattaa käydä itse kokeilemassa jos olette haaveilleet tästä. Hinta ei tainnut olla kuin 49,90e!
Tässä tänään otettu kuva H&M takki päällä:

Ja muita uutuuksia:

Postausta laadukkaimmilla kuvilla tulossa! 
x Steffi

7 comments

  1. Osaatko sanoa mistä johtuu, kun juostessa akilles-jänteeni kipeytyy sietämättömästi. Olen juuri ostanut uudet kengät ja vasta muutaman lenkin näillä juostuani alkoi kipua ilmaantua. Kipu lisääntyy askel askeleelta niin että lopulta on pakko hidastaa kävelyksi. Auttaisiko joku jumppailu ja venyttely vai onko vika omassa juoksutyylissäni? Kiitos!

  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  4. Minkä kokoinen tuo takki sulla on kuvassa päällä? 🙂

  5. Hejjj….oon kuolannut noita Niken legginssejä, jotka sulla on tossa ekassa kuvassa? Mistä niitä saa???? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.