Ruokapostaus

Ruoka-asiaa. Näistä on usein kysyntää, joten tässä lemppariravintoloitani tällä hetkellä ja kuvia omista ruoka-annoksista. Lounaskollaasi osa. 3 on myös vielä tulossa, joista olen saanut itse jo paljon vinkkejä (ja testannut ravintoloita) kiitos teidän.

1. Sushibar+wine Korjaamo


Olen sushin ystävä ja sushia syödessä saa yhdellä kerralla terveellistä lohta, inkivääriä ja tulista wasabia. Lohisushit ja avokadosushit ovat lemppareitani, misokeitto on myös todella hyvää. Korjaamon Sushibar+wine tarjoaa raikkainta lohta mitä olen luultavasti ikinä syönyt sushin yhteydessä. Tykkään juoda olutta sushin kanssa.

(söin enemmän kuin kuvassa on)


2. Silvoplee

Raakaruoka-/vegaani-/vegeravintola. Täältä saa herkullista vegeruokaa, enkä ole ikinä pettynyt tarjontaan. Buffet-pöytä on erinomainen kiireisille kavereille. Volgansienijuoma (kombucha) sopii ruoan kanssa ja on erittäin hyvänmakuinen ja terveellinen. Puhdasta ruokaa parhaimmillaan.

3. Hard Rock Café


Isoja ja herkullisia salaatteja saa täältä ja ravintola löytyy Stockmannia vastapäätä. Usein pelkkä salaatti ei tunnu riittävän minulle lounaaksi/illalliseksi mutta täällä ne ovat niin isoja että riittää melko hyvin. Suosittelen!

(tämän lisäksi söin kanasiipiä)

ps. nämä ravintolat löytyvät kaikki Helsingistä, mutta ei-Helsinkiläiset voivat toki ottaa ruokavinkkejä vaikka juuri noihin ravintoloihin ei ole ehkä pääsyä. Avokado, lohi, kana, pähkinät, pavut, linssit ja idut ovat osa ruoka-aineista, jotka löytyvät tästä postauksesta!

x Steffi

19 comments

 1. Onko tuolla kallista? Paljonko ekan kuvan annos maksoi ? 🙂

 2. En muista annoksen hintaa. Tuosta löytyy hinnasto: http://www.sushibar.fi/?post_type=document&p=11

  x Steffi

 3. Heippa, osaisitko sanoa mikä on hintataso tuolla silvopleessä? Esimerkiksi juurikin tuo buffet? Pakko päästä testamaan kun käy seuraavan kerran helsingissä!

  • Silvopleessä ateria maksaa buffet pöydästä sen verran kun ruokaa lapataan lautaselle. Eli ruoka punnitaan kassalla. Viimeksi lapoin lautasen niin täyteen kun sain ja maksoin ateriasta reilu 11€ eli mielestäni erittäin edullinen! Suosittelen 🙂

 4. skulle du inte kunna ha en bloppis? 🙂

 5. Oi ompa herkullisen näköstä safkaa! Minkälainen hintataso esim. tuolla silvopleessä on?:)

  http://www.coconutknockout.blogspot.com

 6. Millä appsilla tai ohjelmalla olet lisännyt tekstit tämän postauksen kuviin?

  – Pipa

 7. Kiitos Steffi näistä ruokapostauksista! Pakko päästä kokeilemaan kaikkia, kunhan ensin kotiudun Helsinkiin, hihhii 🙂

 8. Erittäin kiva että kasvisravintolakin pääsi listalle!! Olen silmäillyt stadin kasvisravintoloita, mutta en vielä kokeillut yhtäkään. Silvopleen kotisivu ei ole mitenkään puoleensa vetävä, mutta kun se tässä kerran sai kehut niin pakko mennä testaamaa!

 9. Hei,
  Olen Jack Walman, oikeutetut yksityisen laina lainanantaja erilaisuuden kanssa, Jumala peläten mies, annan lainat 2% korolla. jos kiinnostaa saada takaisin minulle nyt sähköpostitse: jackwalman93@gmail.com

 10. Hei,
  Olen Jack Walman, oikeutetut yksityisen laina lainanantaja erilaisuuden kanssa, Jumala peläten mies, annan lainat 2% korolla. jos kiinnostaa saada takaisin minulle nyt sähköpostitse: jackwalman93@gmail.com

 11. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 12. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 13. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 14. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 15. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 16. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 17. Hyvä päivä teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi ,Perusteltu , hyvämaineinen rahaa lainanantaja . Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset , jotka ovat osaksi Liiketoimien , annamme pitkän aikavälin lainan kolmesta 30 vuotta maksimi alhainen korko on 3 % , tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroa ja $ USDsuurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD javähintään 5000 kiloa euro ja USD $ joten jos todella olet kiinnostunut ota yhteyttä meihin ( jackwarmer1loanlender@gmail.com ) lisää tietoa siitä, miten saadalainaa .

 18. Mr Cameron Buck

  Hei, olen rouva Belinda Joes Ontario Kanadasta, huomasin teidän pyytää, että tarvitset lainaa joten en neuvoja voit ottaa yhteyttä Uncle Buck käynnistyy Laina Firm koska sain lainaa 300000 dollaria niistä kaksi viikkoa sitten, ja tapansa oli hyvin helppo ei luotto tarkistaa, ei vakuuksia ja niiden korko on vain 2% per kumoaa, joten voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: (unclebuckstartuploan@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published.