Ulkotreeniä biitsillä – Tehkää perässä!

Hei, päiväterveiset ja illemmalla maanantaina postaus Tampereen crosstraining-salista, Poltteesta. Siinä vasta unelmasali.

Olen tänään viettänyt koko aamupäivän lempparilehteni kuvauksissa. Olen mukana yhdessä melko isossa projektissa ja tulette näkemään minua kyseisessä lehdessä monesti…. Maanantaina kerron mikä lehti ja projekti on kyseessä, kaikki nämä liittyy luonnollisesti liikuntaan! Tulen kirjoittamaan projektista myös tänne blogiin.

Muihin juttuihin.

37 osallistujaa viime keskiviikkona!

Muistatteko Veto-salin järjestämät ulkotreenit Lauttasaaressa, joista olen puhunut? Olen tavannut useita treenibloggaajia näiden parissa ja voitte lukea menosta seuraavista treeniblogeista (ja mahdollisesti tehdä uusia blogilöytöjä!)

Monna – Monna Treenaa!

Tässä kuvia treeneistä. Treenit ovat olleet seuraavanlaiset: 5 työpistettä, 45 sekuntia työtä joka pisteellä. Koko treeni läpi neljästi (4) ja parin minuutin tauko sarjojen välissä. Tiukkaa kuntopiiriä biitsillä! Suosittelen tämän tyyppistä treeniä lähes kaikille. Lajeihin on kuulunut m.m. kivenheitto, punnerrukset, kahvakuulaheilautus ja muuta. Tällaisia treenejä voi toki kehittää omallakin pihalla! Näissä on tärkeä että haastaa itsensä.

Punnerruksia
Muscle-Up harjoituksia tangolla 
Kahvakuulan heittoa

Heheh
Löydä 5 treenibloggaajaa kuvasta! (kyllä Nata, luokittelin sinut juuri treenibloggaajaksi) 
Ensi keskiviikkona en valitettavasti pääse mukaan, mutta menkää te! 
x Steffi

4 comments

  1. Vahva veikkaus on tuosta lehtijutusta, mutta katsotaan osuuko oikeaan 😉 Innolla odottelen jos jatkossa näyt minunkin lempilehdessäni!

  2. Voisitko tehdä postauksen ylikunnosta? 🙂

  3. Onko noissa ulkotreeneissä jotain kuntorajaa vai voiko rapakunnossakin oleva osallistia?

  4. Helou! Oon vasta vähän aikaa lukenut blogiasi, mutta Steffi oot mun idoli! Aivan käsittämättön hienossa kunnossa tuo kroppasi. Siinäpä tavoitetta itsellekin. Näytät hyvältä. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.