Eroon kesäkiloista! – kaavake

Tässä kehittämäni kaavake, jota voitte käyttää apuna laihdutuksessa tai terveellisemmän elämän saavuttamisessa. Ennen kun aloitetaan jokin elämäntapamuutos, on hyvä miettiä miksi niin halutaan tehdä ja miten onnistutaan parhaiten. Tavoitteet ja välitavoitteet motivoivat myös usein eteenpäin, varsinkin silloin kun tuntuu ettei jaksa jatkaa. Toivottavasti tämä herättää ajatuksia ja auttaa elämäntapamuuttujaa pääsemään alkuun tai eteenpäin! Kirjatkaa kysymysten vastaukset ylös jos koette että tästä voisi olla apua!

Tässä kaavakkeessa ei ollut valmiita dieettejä tai treeniohjelmia. Niitä on hyvä kehittää vasta sitten kun ollaan ensin mietitty mitä oikeasti halutaan. Vaikka kaavakkeen nimi on “eroon kesäkiloista”, voi se toimia muissakin tilanteissa! 
x Steffi

2 comments

  1. kiitos ihanasta blogistasi! Minua ahdistaa yksi uusi blogi, jonka löysin tänään. Haluan jakaa sen kanssasi ja kuulla reaktiosi. Dr. Sugar on iltalehden uusi blogi osoitteessa http://blogit.iltalehti.fi/drsugar/. En tavallisesti kiinnitä muitten ruokavalioon paljon huomiota, mutta sitten näin blogiarvonnan http://blogit.iltalehti.fi/drsugar/2013/07/26/arvontapalkinto-sneak-peek/. onko tässä mielestäsi menty liian pitkälle, vai jaetaanko tässä vain reseptejä? Mielestäni reseptit ovat todella epäterveellisiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.