Etukyykkyä testailemaan

Seuraava “Quick tip of the day”. Etukyykky on erinomainen liike m.m. hartioiden, yläselän ja rintarangan liikkuvuuden parantamiseksi.

Kiitos kuvista Mikael.

Jos ette vielä saa kyynärpäitä näin korkealle tai liike tuottaa muita hankaluuksia, kokeilkaa liikettä kahvakuulalla (kyynärpäät alhaalla). Mikä liike auttaa parantamaan liikkuvuutta samalla alueella (ja parantaa ryhtiä)? = seisova koira (joogasta tuttu liike)! Tässä kuvia seisovasta koirasta:

Huomaan selvästi syksyn tullessa, että haluan lisää joogaa ja meditointia elämääni, kuten mainitsin pari postausta taaksepäin. Crossfit kuitenkin tottakai on ja pysyy. Voisin tehdä postauksen tämän hetkisistä omista treeneistä? Siitä on ollut välillä kysyntää.
x Steffi

15 comments

 1. Ihania kuvia Stef! 😉

 2. Olisi tosi kiva jos tekisit postauksen treeneistäsi!

 3. Kysymys SINUN mielipiteestä.
  Mitäs sanot tästä “vuorenvarmasta konstista polttaa rasvaa” mitä Jutta kertoilee lööppien lukijoille?
  http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2013091717497025_lh.shtml

  Mä en vaan ymmärrä miten tyhjä ja väsynyt kroppa yön jälkeen muka polttaisi rasvaa. Itse jos edes mietin ulos lähtöä kävellen heräämisen jälkeen ennen aamupalaa, takuuvarma oksennusreaktio tapahtuu 10min sisään.

  -S

 4. Mä tykkään enemmän tehdä etukyykkyjä kun normikyykkyjä, tuntuu että tasapaino on paljon parempi! Mutta pitää varmaan niitä normikyykkyjäkin alkaa haroitteleen, eiköhän nekin helpotu kunhan vaan tekee 🙂

 5. Itse teen etukyykkyjä niin, että laitan jalkojen alle levarit ja olen ns.”varpaillani”. Tuntuu reisien lisäksi pohkeissa. Onko huono tekniikka?

 6. Kivan näköinen toppi! Mistä tuo on :)?

 7. Onko infrapunasaunasta merkittävää hyötyä laihdutuksen kannalta? Netissä lueskellessa tuntuu ihmillä olevan käyttökokemuksia ja mielipiteitä puolesta ja vastaan.

  • ei ole merkittäviä hyötyjä. fakta

  • Niinkuin anonyymi vastasi, ei taida olla merkittäviä hyötyjä. Infrapunasaunassa on tosin ihan mukava olla ja rentoututa, mutta en ajattelisi sitä laihdutusmielessä. Perinteinen hyvä ruokavalio+liikunta on paras!

   x Steffi

 8. Kokeilin tota liikettä ja kyllä huomas et mul on liikkuvuuden kans niin paljon hommaa… Kiitti vinkistä =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.