Hyvää fiilistä viikonloppuun

Heeei, minun oli pakko jakaa tämä kuva teille, koska se tuo minulle niin paljon hyvää mieltä ja toivon mukaan teillekin. Otin tämän kuvan Australiassa vuonna 2011, halu surffaamaan on kova! Surffaus kuuluu lempipuuhiini ja on erinomaista treeniä, suosittelen kokeilemaan jos lähdette ulkomaille, jossa kyseistä lajia voi harrastaa.
Joskus on tullut kysymyksiä miksi en vastaile kommentteihin, jos haluatte tietää syyn, käykääpä tsekkaamassa Jungle Juice Bar -postaus, niin tiedätte miksi.
Ihanaa viikonloppua! Pian esittelen teille uuden asiakkaani, Katjan, joka on mukana Fit250 -projektissa. Me ollaan aloitettu treenit ja hyvin menee. Katjan muodonmuutosta voitte seurata Fit -lehdestä (voitte tilata lehden klikkaamalla oikealla olevaa Fit-kuvaa). Fysioterapeutin Anun vastaukset lonkankoukistajan kipuun ja venytysharjoituksiin edelleen myös tulossa!
x Steffi

4 comments

 1. Todella hieno kuva! 🙂

 2. Hei,

  onko totta että elixia myöntää opiskelijoille ainoastaan 5 € alennuksen? Hakemassa uutta treenipaikkaa pääkaupunki seudulta – mielellään edullista, mikä sopisi opiskelijabudjettiin..

 3. Hei Steffi! Vaikka et vastailekkaan kommentteihin, laitan Sinulle nyt kommentin, koska en löytänyt muuta osoitetta mihin viestin jättää 🙂 Olen blogisi uusi lukija ja tykästynyt todella paljon! Vaikka blogi koskeekin pitkälti treenausta (ja etenkin salitreeniä, joka ei itseäni kosketa tällä hetkellä mitenkään läheisesti), niin on ihana lukea järkevän ja asiantuntevan ihmisen kirjoituksia, jolla on terve asenne elämään 🙂 Jos jotain postaustoiveita saa ehdottaa (lisäksi tähänkin asti kirjoittamiisi aiheisiin), niin toivoisin ainakin joogaan (kyllä, olen hurahtanut! :D) liittyviä kirjoituksia. Lisäksi olisi mielenkiintoista lukea mielipiteitäsi herkuttelusta ja epäterveellisestä syömisestä, esim. minkä verran itse herkuttelet. En löytänyt blogistasi syömishäiriöön liittyviä kirjoituksia, mutta olisi joskus mielenkiintoista lukea kirjoituksiasi tästäkin aiheesta, joka koskettaa hyvin paljon alaa, jossa työskentelet.
  Ihanaa syksyä Sinulle! 🙂

  • Hei tuikku!

   Kiitos kommentista. Vastaan minkä vaan ehdin ja pystyn! 🙂

   Kiitos kauniista sanoistasi, pistän nuo postaustoiveet ehdottomasti ylös. Ihanaa syksyä sinullekin!

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.