Herkullista välipalaa – Uusi Jungle Juice Bar on avattu!

Tätä baaria en voi kehua liikaa… Puhun tottakai Jungle Juice Barista! Itäkeskukseen ollaan nyt avattu uusi piste ja se vielä todella hyvällä ohikulkupaikalla. Suosittelen juomaan näitä juomia välipaloiksi, aamupaloiksi (jos se on riittävä aamupalaksi), jälkkäriksi ja ihan muutenkin vain! Testasin tänään yhtä uutuutta nimeltä “Pumping Iron”. Se oli erittäin, erittäin herkullinen. Uskon että tämä maku sopii suurimmalle osalle teistä. Pumping Iron -smoothiessa on mustikkaa, kookosmaitoa ja heraproteiinia (pienessä juomassa on 20g proteiinia).

Hyvänmakuisten smoothien lisäksi asiakaspalvelu on aina ollut huipputasoa ja mukavaa. Kiitos tästä ja toivottavasti näitä avataan uusia pian taas.
x Steffi

13 comments

 1. Mä oon hurahtanut näiden smoothieisiin! Lisäksi että ovat herkullisia, ovat myös todella terveellisiä ja tämän yrityksen arvot ovat kohdallaan, sillä reiluus ja tuoreus ovat mielestäni kunnioitettavia asioita! Iso peukku!! 😛

 2. Hei Steffi! Säähän et juo proteiinijuomia salitreenin jälkeen lainkaan? Mitä sitten käytät salitreenin jälkeen palkkarina? Olen nyt itse kulkenut yli vuoden aktiivisesti salilla ja pähkäillyt jo tovin, mitä kannattaisi heti salitreenin jälkeen nauttia. Juosta vain kotiin nopeasti nauttimaan kunnon päivällinen? Kuljen itse 3 kertaa viikossa salilla ja 3 kertaa lenkillä/pyöräilemässä jne. Crossfit tuntuisi todella mielenkiintoiselta lajilta ja ties vaikka saan joskus aikaseksi käytyä tsekkaamassa Oulun salin. Olen muuten saanut blogistasi paljon motivaatiota ja inspiraatiota omaan treeniin. Oot upee nainen!

  • Se, että tämä Steffi ei ise juo proteiinijuomia ei tarkoita sitä, ettetkö sinä voisi. Suosittelen siis, että alat juomaan palauttavaksi salin jälkeen vaikka heran palkkaria. Ja sit kotona asiallinen ateria. Se riittänee. Lenkin jälkeen ei välttämättä sitä palkkaria tarvitse vedellä, sen voi skipata ja siirtyä suoraan ateriaan missä sopivasti hiilaria ja prodea. 🙂

  • Niin, ja Steffihän ei vastaile täällä meidän kommentteihin, joten en sinuna olettaisi että saisit vastausta takaisin. Ainakaan häneltä 🙂

  • Kyllä Steffi vastailee kommentteihin, vaikka ei sitä joka päivä ehtisi tekemään.

  • Itseasiassa ei se kyllä vastaile, oon huomannut saman. 🙂

  • No Steffille tulee aika paljon kommentteja, joten ei varmasti aina ehdi kaikille vastaamaan, mutta kyllä mä ainakin olen mutuaman kerran saanut vastauksen Steffiltä. 🙂

   Babyjanelle voisin vastata omasta kokemuksesta, että kuntosalin tai crossfitin jälkeen heraproteiinia sisältävä proteiinijuoma tai palautusjuoma on hyvä juoda. Hyviä tuotteita on esim. nämä:

   http://www.ebn.fi/micro-whey-active-1kg-stevia-p-947.html?manufacturers_id=5

   tai:

   http://www.manninen.info/shop/index.php?route=product/product&path=99&product_id=1039

  • Hey Babyjane ja kiitos. Yritän saada kaiken tarpeellisen ns. tavallisesta ravinnosta (esim. lounas pian treenin jälkeen), juon kuitenkin silloin tällöin proteiinijuoman (heraproteiinilla varustettu) jos en saa ruokaa pian kovan lihaskuntotreenin jälkeen, profeel (valio) ja prode (leader) ovat mielestäni hyvänmakuisia ja eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita, jos haluat alkaa käyttämään proteiinijuomia. Rahka toimii aina. Olen tykästynyt juuri noihin Jungle Juice Barin smoothieihin!

   Pahoittelut muille, että en ehdi aina vastaamaan kommentteihin. Keskityn ensisijaisesti blogini laadukkaan sisällön tuottamiseen ja vastaan minkä ehdin ja pystyn. On myös tärkeää mainita, että joihinkin kysymyksiin en osaa vastata, joihinkin kysymyksiin minun olisi vastuutonta vastata ja joihinkin kysymyksiin en vastaa, koska ne eivät liity blogini aiheeseen, joka on liikunta ja terveys.

   x Steffi

 3. Piti vaan tulla hehkuttamaan, että kävin tänään ekaa kertaa crossfittreeneissä ja taisin koukahtaa. Uskallusta oon odotellut jo pidempään ja nyt kun löytyi treenikaveri niin oli menoa. Sun blogista on kiinnostukset lajiin saanut. Kiitos inspiksestä!

 4. Blogis on huippu mut ois tosi kiva jos vaikka tiheemmän postausvälien sijasta vastailisit kommentteihin tai ainakin kysymyksiin (:

 5. Teit joskus postauksen tosta subway ruuasta. Nyt subiin on tullut vaihtoehdoksi flatbreak- onko tämä hyvä vaihtoehto (parempi kuin kokojyvä?)

  http://www.subway.fi/fi/tuotteet/flatbread

Leave a Reply

Your email address will not be published.