Hyppynaru käteen! +hyppynarutreeni

Hyppynaru on tehokas sykettä nostava väline, älkää unohtako sitä! Hyppyjä voi tehdä monenlaisia. Suosittelen testailemaan kaikenlaisia hyppyjä. Yksinkertainen versio on hypätä rauhassa yhden naruhypyn-välihyppy-seuraava naruhyppy. Jos tämä on haastavaa voitte myös hyppiä siten, että toinen jalka aloittaa aina hypyn. Ymmärsittekö idean? Testailkaa kaikenlaista ja saatte aivan varmasti sykkeen ylös. Voitte myös testata yhden jalan hyppyä:

Koin crossfitissä tähän asti ehkä turhauttavimman ajan, kun harjoittelin tuplanaruhyppyjä parisen kuukautta sitten. Se tarkoittaa siis sitä että joka hypyllä naru käy kahdesti jalkojen alta. Instagramistani löytyy video tuplanaruhypyistä. Onneksi CrossFit Espoon Pete Auvinen on erinomainen valmentaja, joka opetti minulle taidon ja nyt hypyt sujuvat hyvin. Testatkaa tuplanaruhyppyjä jos tavalliset hypyt ovat liian helppoja!

Testatkaa tätä treeniä, jonka juuri keksin:
Hyppynarutreeni
15 hyppyä/tuplanaruhyppyä
16 askelkyykkyä (paino pään yläpuolella tai ilman)
15 hyppyä/tuplanaruhyppyä
16 punnerrusta (polvet maassa tai ilmassa)
15 hyppyä/tuplanaruhyppyä
16 kyykkyä (painolla tai ilman)
15 hyppyä/tuplanaruhyppyä

1-3 kierrosta, kierrosten välissä 1min tauko.

Tärkeä asia: Älkää menkö ihan kylmilteen hyppimään, lämmitelkää hieman kävelyllä tai juoksulla, jotta nilkat ja polvet eivät heti joudu kovaan tärähtelyyn.
x Steffi

6 comments

 1. Tuplanaruhypyt… opinkohan niitä koskaan 😀 No en ainakaan tällä harjoittelun määrällä. 😉 Onko hyviä vinkkejä niiden opetteluun?

 2. Tein tämän treenin tänään salilla, oli superhyvä! nosti sykettä kunnolla 🙂

  Oona

 3. Heippa! Tosi hyviä vinkkejä!! Mistä oot hankkinu hyppynarun? Ajattelin hommata sellasen, niin onko vinkkejä mistä ja millanen ois hyvä?
  T. Noora

 4. Kiitos paljon kivasta treenistä! En ole aiemmin tehnyt tällaisia crossfit-tyyppisiä treenejä, mutta kun kaivoin hyppynarun esille, yllätyin positiivisesti, kuinka jo lyhyellä treenillä saa sykkeen nousemaan ja hyvän tunnun lihaksiinkin!

 5. Kiitos paljon kivasta treenistä! En ole aiemmin tehnyt tällaisia crossfit-tyyppisiä treenejä, mutta kun kaivoin hyppynarun esille, yllätyin positiivisesti, kuinka jo lyhyellä treenillä saa sykkeen nousemaan ja hyvän tunnun lihaksiinkin!

 6. Hei,
  Millaista hyppynarua käytät? Olen ostamassa itselleni hyppynarun, mutta en tiedä vielä millaista kannattaisi ostaa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.