iloveme-messuasiaa: Hääjuoksu!

iloveme-messut (ent. kauneus ja terveys -messut) lähestyvät ja minä tulen olemaan paikan päällä monessa eri roolissa! Toimin siellä iloveme-bloggarina perjantaina ja sunnuntaina (siitä lisää vielä), lauantaina olen mukana yhdessä hulvattoman hauskassa tapahtumassa, nimittäin Hääjuoksussa! Siis mikä hääjuoksu…?

Hääjuoksu on kyseisillä messuilla järjestettävä tapahtuma, joka on tarkoitettu tuleville hääpareille ja ideana toimii perinteinen eukonkanto. Osallistujat ovat pukeutuneet häävaatteisiin ja rata on 300 metriä pitkä. Minä vedän osallistujille alkulämmittelyn Rytmi ja Syke -lavalla lauantaina 12.10 kl 11.20. Tulen postaamaan tänne ensi viikolla vinkkejä miten tämäntyyppiseen tapahtumaan valmistaudutaan! Tässä hääjuoksun facebook-sivut.

 Kuva lainattu täältä.
Samalla tuli mieleen, onko lukijoideni seassa naisia tai miehiä, joilla on “the big day” edessä pian? Silloinhan halutaan olla mahdollisimman hyvässä kunnossa, eikö vain? Voisin kehittää postauksen miten valmistaudutaan parhaiten (paras mahdollinen vartalo) isoon juhlaan, kuten omiin häihin. Jos haluatte tällaista postausta, sanokaa hep! 
x Steffi

15 comments

 1. vaikkei häitä ole tulossakaan niin hep!

 2. Hep! Muutama kilo jo lähtenyt ensi kesää varten mutta kaikki vinkit ja neuvot tulevat tarpeeseen 🙂

 3. Hep!

 4. HEPhepHEP! Häät ensi kesänä, ja ideana aloittaa lokakuussa uusi elämä. Haluan voida vielä paremmin, juosta vielä kovempaa ja näyttää vielä paremmalta!
  Kaikki joille oon suositellut sun blogia on jäänyt lukijoiksi ja meidän kaveriporukalla on yhteinen mielipide että oot normaalein, hyväkroppaisin, tavallinen bloggaaja, joita on tosi vähän nykyään! Muut keimailee puolialastomana peilin edessä ja esittelee tissivälejään ja pyllyjään ja laittaa ripsiväriä salin pukuhuoneessa ja juoksee hiustenpidennykset hulmuten. Mutta sä inspiroit aitoudella ja luonnollisuudella ja älyttömän hyvällä kropalla! Ja ajatusmaailmalla 🙂 Loistava blogi!

 5. Hep! Ensi kevään lakkiaiset edessä eli mahtavat kädet ja yläselkä ja säihkyvät sääret tähtäimessä, parantaisivat ennestäänkin suuresti odotettua päivää 8D

  Kiitos kivasta ja informatiivisesta blogista muuten! Kivaa viikonloppua (:

 6. Hep !! Häät 14.6.14 🙂

 7. Hep! Ei häitä (vielä, vastahan tässä on 6 v oltu kihloissa…), mutta mielenkiintoinen postausaihe. Täytyy tulla morjenstamaan sua messuilla! Moikkaajia varmaan sulla kyllä riittää 😀

 8. Kyllä, kiitos! Häät 31.5.2014 🙂

 9. Joo hei valmistujaisissa ois kiva näyttää timmiltä, eli hep! 🙂

 10. hep!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.