Iltalehtijuttu ja Iltalehti-TV -video leuanvedoista, vinkkejä minulta!

Jännittäviä ja isoja juttuja tapahtuu minulle. Iltalehti pyysi minulta vinkkejä leuanvetoon, ehkä he näkivät tämän postauksen (jonka osa teistä on jo nähnyt) ja huomasi että vinkeistä voisi olla hyötyä muillekkin. Menin mielelläni mukaan leuanvetovideoon ja tästä tehtiin juttu eiliseen iltalehteen ja iltalehden nettisivuille, videomuodossa! Oli uutta olla kuvattavana treenivideossa, mutta pakkohan tähän on tottua kun tällaisia juttuja haluan tulevaisuudessa tehdä enemmän, heheh (: Todella mukavaa olla mukana tällaisissa jutuissa!


Ja tässä video! 

Videon treenivinkeissä unohdin mainita, että jos teette laskuja kahdeksan kertaa, niin viikon aikana voitte harjoitella näitä vaikkapa 2 kertaa, jos se tuntuu sopivalta. Itse leuanvetoakin (alhaalta ylös) on tärkeää harjoitella, jotta onnistuttaisiin (esim. kuminauhalla).

ps. Suosittelin tiettyä leuanvetonauhaa jonkun aikaa sitten teille. Tilasin ne itse ja huomasin, että ne olivat melko lyhyet. Nauhat voi kuitenkin kiinnittää toisiinsa (niitä tuli 2kpl) ja näin voidaan tehdä kevennettyjä leukoja. Jos jollakin on tämän tuotteen saralla kysymyksiä, laittakaa sähköpostia minulle stefaniehagelstam@steffit.com, niin autan parhaani mukaan.

x Steffi

19 comments

 1. Sä olet niin ihastuttava!!

 2. Ihana Steffi! Tää on upee juttu <3

 3. Ootpa ihana! Oli hauska kuulla äänesi. Vinkkisi ovat (jo olleet) käytössä. Mä pääsen yhden suorilta käsiltä ylös ja sen jälkeen pystyn tekemään muutaman silleen, etten päästä käsiä suoraksi, vaan laskeudun noin puoliväliin. Onkohan tuollaisten tekemisestä hyötyä?

  • Voi kiitos, kiva että tykkäsit. Upea kuulla, että vinkeistä on ollut hyötyä! Suosittelen että kun treenaat, niin menet alas asti kuitenkin. Näin kehityt niinkuin siihen suuntaan, että saat leuanvetoja eikä “vain” puolikkaita. Hyötyä sinun tyylistästi kuitenkin on, jos se tuntuu raskaalta ja teet siihen asti ettet pysty enään saamaan toistoja.

   x Steffi

 4. Upeaa! 🙂 hei semmosta kyselisin että poistaako sicilia sitruunatäysmehu veteen sekoitettuna nesteitä? vai onko tämä ihan höpö höpö- juttuja?

  • Nyt pistit pahan! Jotkut sitrushedelmät poistavat pienen määrän nesteitä kehosta, mutta suosittelen että vedät vaikka jonkun kovan nesteitä poistavan treenin mielummin, esim. kova hikilenkki!

   x Steffi

 5. Ihana video 🙂 pitääpäs alkaa treenaamaan leuanvetoja. Massaa on ylimääräistä vielä sen verran että leukaa ei vielä tarvi haaveilla mutta meidän salilta löytyy semmonen leuanvetolaite, jossa voi keventää omaa painoa, onko tämcä mielestäsi hyvä tapa aloittaa? Huomasin muuten että olin aina hengittämättä kun katsoin videolta kun teit leukaa ja tajusin taidan unohtaa myös salilla hengittää välillä sarjojen aikana… 😀

 6. Aivan mahtava juttu! Mä oon vähän aikaa sitten salikaverini kanssa alkanut harjoitella leukojenvetoa oikein kunnolla. Vielä ei ilman apua saa leukoja vedettyä mutta ehkä vielä joskus… 🙂

 7. Tää juttu tuli juuri oikeaan saumaan minulle, leuanvetojen treenailu alkoi viime viikolla! Linkkasin postauksesi blogiini, toivottavasti toimii motivointina myös minun lukijoilleni:
  http://kindnessisbeautiful.blogspot.fi/2013/09/viikon-treenailut.html

 8. شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة551074067=506450769

  شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة551074067=506450769*تنظيف وغسيل خزانات*تنظيف منازل*بالمدينة المنورة* نقل عفش*من تخصص شركة الرحاب للخدمات المزلية بالمدينة المنورة*شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة551074067=506450769تعمل منظومه الشركه منذ15عام علي مكافحه جميع انواع الحشرات الضاره بالصحه والناقله للامراض وذلك من خلال
  رش ومكافحه جميع انواع الحشرات المنزليه ( الزاحفه والطائره والقارضه )بأقوي المبيدات العالميه
  ( ايطالي الماني امريكي )برائحه وبدون رائحه مع الضمان للعميل
  1/رش ومكافحه النمل الابيض ( الارضه )قبل عمل الخرسانات ودفن المباني
  2/ مكافحه الصراصير بأنواعها( المحلي والامريكي )
  3/ مكافحه البق والقضاء عليه نهائيا بفضل الله وبستخدام مبيدات مخصصه للبق مع الضمان
  4/ رش النمل الاسود والوزغ والحيات والعقارب وجميع انواع الحشرات
  5/مكافحه الفئران والقضاء عليها بتركيبات مخصصه مع ضمان ذلك للعميل
  لدينا فوجر لرش الدخان وكذلك الرش بالتبخير الحراري للاماكن المغلقه للقضاء علي الحشراتhttps://www.youtube.com/watch?v=5r13b_SlVp8
  لدينا عقود سنويه وشهريه للافراد والمؤسسات والمصانع والشركات والفنادق حسب اشتراطات البلديه

Leave a Reply

Your email address will not be published.