Tempaus 45kg VIDEO

Tempausvideo! 🙂 Tässä yksi heikkouksistani ja en ole saanut tän enempää (45kg) nostettua… Vielä.

Pari korjattavaa asiaa

– Katse saisi pysyä samassa kohdassa koko ajan
– Tangon pitää kulkea lähempänä kehoa
– Parempi ja itsevarmempi tasapaino löydettävä alasmenossa
– Parempi keskivartalontuki (piilota kylkiluut)

Saa kommentoida vinkkejä!

x Steffi

9 comments

 1. Tempaus on mullekkin ehdottomasti yksi heikkouksista crossfitissa… tsemppiä treenailuun!:)

 2. Hyvältähän toi näyttää vaikka tekniikkavinkkejä en osaakaan antaa 🙂 Esimerkiksi vetonopeus näyttää kyllä mun mielestä jo tosi hyvältä.

  Paljon toistoja paljon toistoja paljon toistoja – kevyillä painoilla. Sehän se salaisuus usein on teknisesti haastavissa liikkeissä. Ja liikkeen jakaminen osiin on myös hyvä keino, riveä, tempauksia riipusta jne.

 3. Hmm… Itsekin olen “vain” harrastaja, mutta allemenon nopeutta kannattaisi harjoitella rutkasti. Se on myös itsellä ongelma. Sitähän voi treenata high hang -asennosta melko pienillä painoilla (esim. 25)kg, ja yrittää vain mennä mahd. räjähtävästi alle. Toinen juttu: näyttää siltä, että ainakin ensin paino meinaa mennä “yli”, eli tippua tuonne taakse. Käykö sulle näin usein vai oliko vain tämä toisto? Jos käy usein, voinee tätä myös harjoitella OHS:n kautta ja kiinnittää erityistä huomiota käsien oikeaan paikkaan, sekä lisäksi vaikka muscle snatch -liikkeellä kevyellä tangolla. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan 🙂 Kiva kun laitoit videon, näitä on hauska katsella.

 4. Aika hitaalta tuo vielä näyttää. Allemenon pitäisi olla huomattavasti nopeampi. Tuo sun tempaus on nyt raakatempaus, jonka jälkeen vasta menet pohjalle kyykkyyn. Yritä opetella nopeasti suoraan pohjalle asti menoa.

  Snatch balance on hyvä apuliike jolla voi harjoitella vastaanottoa. http://www.youtube.com/watch?v=WlabYlMkJyw

 5. Mulle ekana pistää silmään sun kantojen nousu. Meikän valkku on aina huutamassa että kantapäät maahan, sillä saa enemmän voimaa ja tanko pysyy samalla myös lähellä. Itse huomaan kun menen varpailleni tanko ja paino lähtee eteen jolloin on hankala päästä tangon alle.
  Mutta aika rauta muijja olet 😉

 6. Tsemppiä treeneihin, kiva seurata täällä sun edistystä!
  Mä oon just muuttanut ruotsiin sport management opintojen perässä, ja nyt pienen treenikatkon jälkeen olis taas kiva jatkaa treenailuja 🙂 Olis kiva jos tekisit postauksen sellasesta 3 day workout routinesta, missä olis ma-ke-ti jossa tulis treenattua koko kroppa perusteellisesti salilla! (se kun taitaa olla se yleisin treenimäärä) Löysin tällasen sivun http://www.bodybuilding.com/fun/3day.htm jossa on paljon vaihtoehtoja, ….ehkä vähän liiankin paljon 😀 vähän vaikea ottaa selvää mikä nyt oliskaan se “paras”. onko se eri lihasryhmien läpikäyminen joka kerralla, vai keskittyminen johonkin tiettyyn.

  keep up the good work, tää blogi on kasvanu aivan hurjasti!

 7. Notinhg I could say would give you undue credit for this story.

Leave a Reply

Your email address will not be published.