Valmiina viikonloppuun

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen, sinne saa edelleen laittaa omia näkemyksiä terveydestä, puin vastauksia ja omia näkemyksiä ja kirjoitan siitä jatkopostauksen.

Tässä hieman kuvakuulumisia viikolta! Osa kuvista on instagramistani (stef_fit).

Värikkäillä varusteilla saa hyvän mielen. Crossfit-sukkia voi käyttää joko ulkonäöllisistä syistä tai suojatakseen sääriä. Itselläni syyt taitaa olla molemmat, heheh.
Välillä syön hieman ns. raskaampaa ruokaa jotta saisin tarpeeksi paljon kaloreita päivän aikana! Tässä Pasta Perla, Dennis-ravintolasta. Tuo annos on minulle sopivankokoinen kun treenaan niin intensiivisesti kuin tällä hetkellä.
Laura Lehtilä, Crossfit Seinäjoelta (siellä haluan vierailla pian!) ja Crossfit Central Helsingin valmentaja Ben Liuzzi.
Näistä leuanvedoista on tullut lähes jokapäiväinen juttu…
Koulussa menossa projekteja joten pääsen nauttiman hyvästä kotiruoasta. Amican lounas.
Oltiin tällä viikolla kuvaamassa Yle:lle hulvatonta videoa, aiheena “Mitä hyötyä treenatulla kropalla on salin ulkopuolella”. Tästä tulossa laajempaa postausta ja tottakai jaan videon teillekin. Video on ruotsiksi mutta se ei varmasti tule haittaamaan! Idean ymmärtää nopeasti…
Meilahden liikuntakeskus. Mukava sali, tuolla aion pyörähtää useamminkin.
Tänään sain seurata jääkiekkogurun Alpo Suhosen luentoa.
Ihanaa viikonloppua kaikille! 

x Steffi

10 comments

 1. Naajjs!

  Tuosta viimeisestä oon kovana lätkäfanina aika kade 😀 ootan innolla Ylen videopätkää!!

 2. heippa! täällä yksi crossfitistä kiinnostunut 16-vuotias. onko laji turvallinen nuorelle? onko crossfitiin ikärajaa? mietin juuri treenejä, joissa tehdään isoilla painoilla. vai siirrytäänkö niihin vasta kun on jonkun aikaa treenannut lajia?

  • Crossfit on turvallista kaiken ikäisille. Saleilla on valmentajat jotka osaavat auttaa. Treenipainoissa lähdetään aina pienestä liikkeelle ja isoja painoja käytetään vasta kun liike on tuttu ja tekniikka kunnossa. Rohkeasti vaan mukaan! En ole kuullut että saleille olisi ikärajaa.

  • Minäkään en ole kuullut ikärajoista, soita johonkin crossfit-saliin ja kysy ja sitten vain rohkeasti mukaan! On myös olemassa sellanen järjestö kuin CrossFit Kids, eli crossfittiä voi soveltaa kaiken ikäisille.

   x Steffi

 3. Hei Steffi,

  harrastan itsekin crossfitiä ja toivottavasti joskus tulevaisuudessa pääsen jopa kilpailemaan. Olisi mielenkiintoista lukea tarkemmin viikottaisista treeneistäsi, rytmityksestä, palautumisesta jne. Joltain viikolta siis vaikkapa harjoituspäiväkirjatyyppinen postaus olisi todella mielenkiintoinen! 🙂

  Hauskaa viikonloppua. 🙂
  /Eeva

 4. Ska du vara med i magnus o petski ? Hahah skitroligt ju!

 5. Hei!

  Muakin kiinnostaisi mietteesi rytmityksestä ja erityisesti palautumisesta. Kuinka paljon tarttet palautumisaikaa rankan treenin jälkeen? Miten edestauttaa palautumista? Meneekö viikkosuunnitelmasi ikinä plörinäksi palautumattomuuden takia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.