Viileämpi ilma – miten ei vilustuta

Tämä aika vuodesta taitaa olla lempparini, aamut hieman viileämpiä ja päivät vielä kirkkaita ja lämpimiä. Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Hyvää syksyistä maanantaita kaikille!

Lenkkeilijöille, ulkotreenaajille ja niille jotka lähtevät salista hikisinä (käyvät suihkussa vasta kotona) -muistakaa pari seikkaa ettette tule kipeäksi tähän aikaan.

Lisää päälle. Jos tulee hetki kun ei ollakkaan enään liikkeessä mutta vaatteet ovat hiestä märät, tulee helposti kylmä. Pitkähihaiset paidat ovat tällä hetkellä omassa suosiossa (tuo punainen paita on Nike uutuus).
Extra takki ja tuulipukuhousut mukaan. Jos mennään esim. salilta suoraan pyörän selkään tai autoon, on hyvä heittää jokin extratakki päälle, ehkä myös tuulipukuhousut, jotka eivät vie lämpöä pois kehosta.
Nopeasti suihkuun treenin jälkeen!
Syökää hyvin ja värikkäästi. Niinkuin aina, on hyvä syödä värikkäästi (kasviksia ja hedelmiä) ja monipuolisesti, niin pysytään terveinä.

Onko teillä muita vinkkejä jaettavana?
Kuvat: Sandra

x Steffi

6 comments

 1. Sun hiukset Steffi on kyllä upeat!

 2. meikä vetää suosiolla aamulenkille turhan paljon vaatetta päälle, mut eipähän tuu kylmä!

 3. Mulla olis vinkkinä se, että pään kauttahan haihtuu suurin osa kehon lämmöstä – pipo päähän siis! Sehän voi olla ohut puuvillapipokin. 🙂

  Samoin suurten valtimoiden kautta poistuu lämpöä – ranteista, nilkoista, kaulasta. Toisaalta pitämällä ko. alueet vapaina saa myös haihdutettua liikalämpöä. Itsellä ainakin toimii lenkillä se, kun rullaa hihoja niin, että ranteet saa ilmaa. Heti helpottaa liiallinen hiki!

  Ja ihan palautumisenkin kannalta kannattaa pitää itsensä lämpimänä pitkään treenin jälkeenkin, vaikka kuinka ihana viileys suihkun jälkeen houkuttelisi. 🙂

 4. Lämmintä juotavaa tottakai!
  Ja ehkä muutama pala tummaa suklaata.. 😉

 5. Tuorepuristettu mehu!
  http://lounastauonjuttuja.blogspot.fi/search/label/mehu
  Tänäänkin nappasin korillisen omenoita ja puristin yksistään niitä sekä toisen satsin porkkanoiden kera ystävälleni iltakahvin sijasta.
  Suosittelen, vitamiinit on nopeiten & parhaiten imeytyvässä muodossa.

 6. Sulla on tosi ansiokas blogi! PARAS 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.