CrossFit Invitational 2013 – kisailijoiden lämmittelyVIDEO

Tässä video CrossFit Invitational 2013 tapahtumasta, kisailijoiden lämmittelyalueelta, jonne innokkaat katsojat saivat tulla seuraamaan maailman huippuja. Videoita itse kisoistakin on tulossa!

Hei ja tänään kyykkäsin sen 100kg, josta puhuin eilen, siinä tuli kiva 10kg lisäys aikaisempaan ennätykseen, heheh. Siitäkin video tulossa.

x Steffi

2 comments

 1. huomenta! tämä video herätteli pari kysymystä mitä oon miettiny oikeestaan jo vähän aikaa (mutta en oo kehdannu kysyä…)! 😀 eli, onks soutaminen jotenki parempi tapa lämmitellä kuin esim. juoksu tai crossareilu? kun salillakin huomaa, että usein pt:t lämmittelee asiakkaiden kanssa nimeomaan soutamalla. ite yleensä juoksen, enkä varmaan koskaan oo soutanut noin niin kuin lämmittelyajatuksena. jos on sun mielestä parempi niin odotan perusteluja luonnollisesti ;). toinen kysymys liittyy tohon pukeutumiseen ja naisten erittäin lyhyisiin shortseihin (samaa ihmettelen välillä pikajuoksijoiden kohdalla) 😀 kun noillakin näyttäisi olevan reisiosastolla aika massiiviset lihakset niin eiks ne hierrä yhteen??? vai onks tää vaa läskien ongelma? 😉 ja tollaset hipster-malliset shortsit eiks ne nouse tai sillee rullaannu? hmm..

  • Paljon hyviä kysymyksiä, hehe 🙂 Vastaan parhaani mukaan:

   Soutaminen on erittäin hyvä tapa lämmitellä. Suosittelen sitä esim. pyöräilyn sijaan, me ihmiset istutaan niin paljon kaikkialla niin voisi olla hyvä idea koittaa välttää salillakin istumista. On toki hyvä vaihdella alkulämmittelymuotoja; crosstraineriä, juoksua, reipasta kävelyä, soutua, kevyttä kahvakuulaheilautusta, kyykkyjä ilman painoja jne. Soutulaitteen vastuksen voi laittaa kevyelle tasolle tai keskikevyelle tasolle. Kaikki lämmittelytavat jossa liikutaan ja jotka nostavat hien pintaan (kirjaimellisesti tuovat lämpöä keholle) ovat hyviä lämmittelymetodeja. Minä tykkään lämmitellä reippaalla kävelyllä/juoksulla/soudulla/kevyillä painoilla.

   Pukeutumisesta! En osaa varmana sanoa, miksi crossfit tytöt suosivat minishortseja, mutta villit veikkaukset: Lyhyet shortsit ovat kevyemmät päällä ja näin ehkä häiritsevät suoritusta vähemmän (miehiä ei tosin olla nähty vielä minishortseissa, heheh). Toinen veikkaus on se että minishortsit näyttävät paremmilta kuvissa ja videoissa, urheilijat kuin koko ajan myyvät tietyllä tapaa omaa nimeään tämäntyyppisissä tapahtumissa.

   Pitkän matkan juoksussa ihmettelen itse miten hiertymää ei tule, minäkään en tykkää juosta minishortseissa. Jotkut minishortsit rullaantuvat ylös mutta jotkut ovat hyviä. Tosin videossakin näkee että Camille aina välillä korjailee shortsejaan (:

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.