Fit250 -projekti etenee: Asiakkaani Katja L ja treenimme

Fit -lehden seuraajat ovat ehkä bonganneet minut ja asiakkaani Katjan uusimmasta lehdestä, Facebookista tai Fit250 -sivuilta. Kyseessä on projekti, johon on valittu neljä muuttujaa, jotka kaikki koittavat päästä parempaan kuntoon seuraavan 250 päivän aikana. Kaikki neljä saivat omat PT:t käyttöön ja saavat tukea myös m.m. ravitsemusterapeutilta ja life coachilta. Minä olen Katjan PT. Yhteiset treenimme ovat lähteneet todella kivasti käyntiin Elixialla ja yhteinen sävel löytyi heti. Olin alusta asti erittäin ylpeä asiakkaastani, Katja on jo omin toimin onnistunut laihtumaan n. 40kg. Nyt tavoitteena on laihtua 10kg lisää ja juosta puolimaraton Toukokuussa 2014.

Tulen postaamaan jatkossa treeneistämme tänne. 
Fit -lehti 10/2013

Lukekaa Katjan blogia TÄSTÄ! Yhteisistä treeneistämme postauksessa “Change (muutos)”. TÄSSÄ myös esittelyvideo Katjasta.
Personal Trainereiden esittelyt löydätte myös Fit250 -sivuilta. Alla oma esittelyni.

Tsekatkaa Steffit -facebookkini. Jaoin videon, jossa näette mitä muuttujat odottavat tulevalta 250:sta päivältä ja mitkä ovat mahdolliset haasteet. Otteita ensimmäisistä treeneistämme (boot camp) näkyy myös videossa!

Ja vielä yksi asia! Jos haluatte tilata itsellenne Fit -lehden, klikatkaa blogin oikealta sivulta “Tilaa Fit-lehti”, niin teidät ohjeistetaan sivulle, josta saatte lehden tarjoushintaan.x Steffi

4 comments

  1. yeyy en tienny et oot ex-voimistelja, mis seurassa oot ollu =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.