Himotreenaajan tukkavinkit

Puhutaan hieman paljon treenaavan kauneusasioista täällä blogissa välillä. Idea tähän postaukseen lähti siitä kun kauneusbloggaaja Milla teki minusta haastatteluun häneen blogiinsa. Aina välillä minunkin pitää muistuttaa itseäni pitää parempaa huolta m.m. tukasta ja ihosta, varsinkin kun hikoilen treenatessa usein (ja käyn suihkussa usein). Tulen puhumaan lempituotteistani nyt pariin otteeseen ja aloitetaan tukasta! Myöhemmin puhun parhaasta vartalonvoiteesta (spoiler alert: se on kookosöljy).

On hyvä mainita, että en ole mikään tukka-ekspertti. Tukkaani ei ole värjätty ja pesen sen 2-3 kertaa viikossa. Käyn kampaajalla kerran vuodessa enkä harjaa tukkaani joka päivä. Joten nämä vinkit ovat niitä harvoja hiustenhoitovinkkejä jotka minulta löytyvät, heheh.

Olen nyt löytänyt lempparituotemerkin, nimittäin Moroccan oil -shampoo ja hoitoaine, sekä treatment hoitoöljy. Aivan uskomattomia tuotteita, enkä usko että vaihdan pitkään aikaan toisiin. Aikasemmin tykkäsin käyttää Aussie-tuotteita ja pidän niistä edelleen, mutta nyt olen hurahtanut näihin. Nämä sopivat minulle koska tukkani on useni melko “out of control” ja näiden tuotteiden ansioista niistä tulee sileämmät.
Kuivashampoo on myös ehdoton minulle. Tuntuu turhalta pestä tukka usein, ja kun näen pientä rasvaisuutta tyvessä, on kuivashampoo pelastus. Olen testannut kymmeniä kuivashampoita, on olemassa vain yksi joka on oikeasti hyvä ja se on tuo allaoleva, Batiste -kuivashampoo. 
Siinä paljon treenaavalle pari tukkavinkkiä! Linkki vielä Millan blogiin:
Kiitos Milla kivasta haastattelusta! Toiveena vinkkipostauksia paljon treenaaville jos joskus ehdit (:
x Steffi

12 comments

 1. Kiitos Suomen ehdottomasti parhaimmasta blogista! Urheilen itsekin paljon, vaikkei se työhön kuulukaan. Olipa kiva toi haastattelu. Jännä miten eriltä näytit muissa kuin urheilukuvissa, kun blogissa on tottunut näkemään sinut vain treenivaatteissa :D! Ihana tukka 🙂

 2. Löysin netistä negatiivisen kommentin ko. tuotteesta: Kyseinen brändi mainostaa isosti etenkin naistenlehdissä ja jos haluaa hoitaa itseään silikonilla, ei siinä mitään, mutta se ei ehkä heti ekana tule kuluttajalle mainonnasta mieleen. Moroccan oil ei todellakaan ole luonnonkosmetiikkaa. INCI-listan kaksi ensimmäistä raaka-ainetta ovat silikoneja, joten vaikka näyttää kivalta, tuoksuu hyvältä ja sisältää arganöljyä, on tuotteessa synteettisiä raaka-aineita.
  Mutta kaunis tukka sinulla, onko luonnonkihara?

 3. Paljonko noi maroccan hair oil-tuotteet maksaa?

 4. ja mistä noita ihania tuotteita saa, myös toi kuiva-shampoo?! 🙂

 5. Käytän itse myös Morocconoilin öljyä joka pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin, se tekee hiuksista ihanan ilmavat ja kiiltävät lähmäämättä niitä. Öljy on ollut nyt vakkarikäytössä yli puoli vuotta. 300 ml pumppupullo maksaa noin 35 euroa ja on kyllä joka euron arvoinen. Itse tuotettahan ei mene pitkiinkään hiuksiin paljoa kerralla.

  Sitä olen aina miettinyt, että miten paljon treenaavat voivat pestä hiuksensa vain muutaman kerran viikossa. Itse treenaan 5 kertaa viikossa ja joudun myös pesemään hiukset joka treenin jälkeen. Eivätkö muut hikoile niin kovasti päänahastaan? 😛 Itselläni ainakin pää kutiaa jos sen jättää pesemättä esim. spinningin jälkeen. Mites te muut?

 6. Toi Batisten kuivashampoo on kyllä ehdottomasti myös mun kokeilemista parasta. Ite käytän sitä keltavihreetä purkkia, koska en voi vastustaa sen ihanan kookoksista tuoksua. Täytyy varmaan kokeilla tuota Moroccan oil -sarjaa, kun luonnonkiharat hiukset tuppaa olemaan usein pörröset. Aussien tuuheuttava shampoo ja hoitoaine ei ainakaan omille kiharoille sopinu tuon pörröisyyden takia juuri, vaikka muuten tykkäsinkin.

 7. Miten sä pärjäät noin harvoilla hiusten pesuilla? Eikö sun päänahka hikoile treeneissä? Annatko vain hien kuivua hiuksiin pesemättä?

 8. brazilian body wav

  I really like this brazilian body wav https://www.youtube.com/watch?v=T6hp4Ndf7vU. It is actually nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.