iloveme-messut 2013!

iloveme -messut olivat viime viikonloppuna ja tässä hieman fiiliksiä sieltä! Tulen tuomaan esille pari lempparituotetta messuilta tässä ja tulevissa postauksissa. Tämä postaus on pitkä ja kuvantäyteinen!

Olin koko viikonlopun messuilla. Perjantaina ja sunnuntaina olin Blogger’s Loungessa ja minua haastateltiin blogi-aiheista. Ensimmäisessä haastattelussa puhuttiin miten blogini sai alkuunsa:

Aloitin blogini 26. Heinäkuuta 2012. Siskoni Sandra oli henkilö joka vihdoin viimein sanoi että minun tulisi aloittaa. Sulatin asiaa ja oivalsin että haluan todellakin jakaa treenivinkkejäni ja omia treenejäni muille. Blogi-aiheista puhuttiin myös ja mainitsin pitäväni tärkeänä asiana pysyä aiheessa, jotta lukijat tietävät mitä blogista löytyy, eivätkä he (te) pety kun he blogiini tulevat.

Lempparipisteet messuilla: CocoVi:n piste, Jungle Juice Bar ja Puhdistamo. Tuoreita terveellisiä herkkuja tarjolla. Allaoleva raakasuklaakakku oli CocoVin pisteeltä. Toisessa kuvassa komeilee lempparismoothie “Pumping Iron”, Jungle Juice Bar:ista.

Lauantai oli jännä päivä. Vedin hääjuoksuporukalle alkulämmittelyn! Tämä oli todella hauska tapahtuma ja lämmittely meni hyvin, vaikken ole ollut lavalla yleisön edessä niin paljon. En ole vetänyt ryhmäliikuntaa mutta tässä sitä tuli harjoiteltua! Osallistujilla oli hauskaa ja lämpö nousi sopivasti. Kivasti oli myös ihmisiä katsomossa. Kiitos kaikille osallistujille ja kaikille jotka tulivat katsomaan.

Allaolevassa kuvassa minä ja voittajapari! Onneksi olkoon. Morsiamen blogi löytyy tästä: Hearts & Minds

soittolista

Sunnuntaina oli toisen haastattelun aika jolloin puhuttiin hieman yhteistöistä ja yhteistyöehdotuksista. Aleksi, a.k.a. paras haastattelija ever, sai bloggaajat tuntemaan olonsa rennoksi haastatteluissa. Hauska mies! Yhteistyöehdotuksista sen verran, että kyllähän niitä tulee! Olen iloinen kaikista yhteydenotoista, pysyn kuitenkin aiheessa (treeni+terveys) entistä tarkemmin, mikä tarkoittaa että moni yhteistyö menee ohi.

Sain tutustua myös toisiin bloggaajiin. Katsokaa vielä kaikki blogit täältä. Hannan kanssa päästiin muuten Lauri Tähkän kanssa yhteiskuvaan!

Ylläolevassa minä ja huipputyttö, Aino. Ainon treeniblogi: Get fit, Stay healthy
Kivat messut olivat, ensi vuonna uudestaan!
x Steffi

12 comments

 1. Tulikohan tossa blogin aloituspäivässä nyt pieni virhe.. ? 😉

 2. Eikö ole aika itseensä alentavaa, kun hehkutat olevasi Elixialla töissä. Saat proviisio palkkaa ja pteitä on 10 muutakin, eli saa aika paljon vääntää että saa rahaa. En ikinä suostuisi, olette naurun alaisia siellä. Ei ihme että joudut tekemään paljon muutakin työtä. Sinulla on varmasti halpa minä kuva.. Sen lisäksi kävelet Elixialla ylimielisinä ja nyrpistät tytöille naamaasi. Ai että mua naurattaa! Sen lisäksi teillä on paljon pt:tä ilman mitään koulutusta sekä osaamista.

  • Hyvä anonyymi. Naurettavaa on se, että vaivaudut tänne kommentoimaan tuollaista roskaa. Omaa pahaa oloa on turha levittää muille.
   -Niina

  • Toi proviisio juttu on muuten totta, oon miettinyt kanssa miksi ihmiset työskentelevät proviikkapalkalla LIIKUNTA ALALLA?

  • Auts mikä kommentti ekalta anolta. Musta on aika hienoa et Steffi ei oo ollut edes kauaa ptnä ja nyt jo saanut asiakkaita ja yhteistöitä, okei blogi on auttanut mutta silti. Miks sua kiinnostaa millanen palkkaus jollain on? Steffi on kuitenki saanu blogista ja elixialta aikamoisen ponnistuslaudan eikä muijakaan oo mikään ihan turhake (CF-menestys, L1 certit, trx, pt etc.) joten pidä mölyt mahassasi ja kato vaikka koiranpentuvideo YouTubesta ni tulee vähän parempi mieli!

  • Hyvä Anonyymi 18. lokakuuta 2013 20.37:
   1. Meille muille tuskin kuuluu se, millaisella palkkauksella kukain työtään tekee.
   2. Joskus täytyy uuransa alussa tehdä työtä jollain vähän huonomalla diilillä, jotta saa ponnahdusapua tulevaan. Se ei tee halpaa minä-kuvaa.
   3. Mitäpä, jos Steffi vaikka tykkää hommastaan niin paljon, että palkkauksen mahdolliset miinuspuolet eivät häntä haittaa.
   4. Steffin tavanneena on vaikea uskoa, että hän käveleskelisi työpaikallaan ylimielisenä, mutta nämä ovat aina tulkintakysymyksiä ja katsojan silmissä.
   5. Jos jotkut muut henkilöt toimivat pt:nä ilman koulutusta ja osaamista, niin se tuskin on Steffin vika tai ongelma. Hänellä me iedämme olevan koulutusta ihan AMK-tasoltakin.
   6. Ensi kerralla, perustelethan negatiiviset kommenttisi paremmin.
   7. Ugh, olen puhunut 🙂

 3. Hei Steffi! Olen seurannut blogiasi jo pitkään, mutta jostakin syystä minun ei ole tullut kommentoitua aiemmin. Halusin kuitenkin vihdoin kiittää sinua ja kertoa, miten suuri vaikutus blogillasi on ollut elämääni.
  Viime syksynä tiputin painoani pakonomaisesti, sillä ihailin laihuutta ja halusin olla alipainoinen. Söin alle 1200 kaloria päivässä, liikuin suuria määriä joka päivä ja pidin itseäni vahvana, kun pystyin sietämään nälkää. Minua huimasi paljon, palelin usein ja laskin minuutteja siihen, kun saisin syödä seuraavan kerran. Lisäksi pelkäsin lihomista yli kaiken ja sätin itseäni yhdenkin ylimääräisen leipäpalan syömisestä. Läheiseni huolestuivat laihtumisestani, mutta otin hoikkuuteni liittyvät kommentit pelkkinä kohteliaisuutena ja halusin laihtua lisää.
  Selasin paljon laihdutusblogeja, jossa kirjoittajat sättivät itseään repsahduksistaan ja pyrin itsekin olemaan ruokailuni suhteen ankara. Olin tuolloin todella onneton.

  En muista enää, mitä kautta löysin ensimmäisen kerran blogisi, mutta se teki minuun ensimmäisestä lukukerrasta asti vaikutuksen. Purskahdin itkuun, kun ymmärsin, mitä olen tekemässä itselleni, ja miten itsekin olin ennen yhtä elämäniloinen kuin sinä. Opin, ettei minun tarvitse ruoskia itseäni, vaan voin olla vahva ja syödä ja liikkua saavuttaakseni hyvän olon – en sairaalloista laihuutta. Sait minut ymmärtämään, että syön aivan liian vähän ja lisäsin annoskokojani pikkuhiljaa. Aloin myös vuoden alussa käydä salilla ja löysin liikunnan ilon elämääni. Tällä hetkellä olen paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin, olen viimein unohtanut kalorien laskemisen ja liikun kehittääkseni kehoni suorituskykyä, kuten saadakseni yhä enemmän punnerruksia, enkä niinkään ulkonäön takia. Olen myös oppinut arvostamaan vahvaa kehoa ja terveellisen ruoan merkitystä. Olet ehdottomasti urheiludolini, ja ihailen rentoa asennettasi elämään. Minulla on samaan rentouteen vielä matkaan, mutta blogisi saa minut muistamaan, että treenin ohella lepääminenkin on tärkeää, ja herkutkin välillä ok.

  Kiitos Steffi, ja mukavaa viikon loppua! 😊

 4. Ihana postaus! Tykkäsin messuista tosi paljon ja mun lemppari oli kans toi CocoVi:n piste, nomnom raakasuklaamaistiaisia;)
  Pakko kans sanoo että pääsyy miksi luen tätä blogia on se, että voin aina luottaa siihen, että täällä on urheilu- ja terveysaiheisia juttuja. Niitä täältä usein etsinkin tunnisteiden avulla, ilman että joutuu koluamaan “turhaa” aineistoa läpi. Voi olla varmaan vähän vaikeata miettiä aina että mistä kirjoittaa ja mitä yrityksiä ottaa yhteistöhön, mutta mun mielestä oot onnistunut molemmissa tosi hyvin. 🙂 Joten kiitos sulle, Steffi!

  T. Saranda
  http://www.lily.fi/blogit/tyhja-ajatus

 5. Ihana Steffi…. susta ei kyllä voi kukaan sanoa, että nokka pystyssä kulkisit… Ihana olet ja teet tätä sydämestäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.