Omat treenikuulumiset ja viikonlopuksi kisoja katsomaan

Kivoja ja ajatuksia herättäviä keskusteluja on nähty viime postauksien kommenttibokseissa, kiitos niistä.

Hieman omia treenikuulumisia tähän väliin! Olen huomenna menossa Berliiniin, katsomaan CrossFit Invitational -kisoja. Kisoissa kilpailee Team USA vs. Team World. Tunnettuja nimiä ovat m.m. Rich Froning (CF Games miespuolinen voittaja), Jason Khalipa ja Ben Smith. Team Worldissa kilpailee Sam Briggs (CF Games naispuolinen voittaja) ja Camille Leblanc-Bazinet (henkilökohtainen lemppari-urheilija). Oijoi, jos pääsisin yhteiskuvaan jonkun kanssa! Otan kisoista ainakin paljon kuvia ja laitan tänne kisaraporttia.

Team USA
VS.

Team World

Ihanaa päästä pienelle lomalle, aion ottaa omista treeneistä hieman taukoa myös (n. 4 päivää). Olen nyt treenannut CrossFit Central Helsingissä pari kuukautta, 3-4 kertaa viikossa ja erittäin tehokasta on ollut. Tavoitteena on edelleen nukkua enemmän, jotta palautuminen treeneistä olisi tarpeeksi tehokasta. Kroppa on pysynyt ehjänä ja into päästä koko ajan parempaan kuntoon on kova. Tein muuten uuden rinnalleveto+työntö ennätyksen à 72,5kg! Olen oppinut tässä uusia asioita, m.m. parempaa allemenoa rinnallevedossa. Tuplanaruhypyt kulkevat hyvin nyt ja 50 toistoakin menee melko helposti putkeen. Jos teillä on ollut ongelmia näiden kanssa niin en voi suositella muuta kuin paljon toistoja ja vinkkipyyntöjä koutsiltanne.

CFCH

ps. minulla on muuten paljon postausaiheita tulossa. m.m. Lihastohtorin luennosta pari kiinnostavaa juttua, treenihyödyistä salin ulkopuolella, suureen juhlaan (esim. häihin) valmistautuminen, treenaajan kauneudenhoitojuttuja, laaja TRX-postaus ja paljon muuta. Siinä hieman postauksia, joita voitte odottaa. En osaa tarkasti vielä sanoa milloin nämä toteutetaan mutta kaikki ajallaan (:

pps. huomenna ajattelin jakaa teille tiukan treenin ja terveellisen smoothiereseptin.

Kuva: Sandra
x Steffi

7 comments

  1. Pidä kivaa lomalla, sen olet ansainnut 🙂 Sulla on upea ote tähän bloggaamiseen, tätä on iloa seurata!

  2. Mahtavaa reissua, me täällä tyydytään seuraamaan kisoja netin kautta 🙂

  3. Oi Camilla on upea! Kivaa reissua 🙂 Ois mahtavaa päästä itsekin joskus katsomaan crossfit-kisoja paikan päälle 🙂

  4. Ha det ljuvligt i Berlin! Vitsi om jag sku ha vetat att du var påväg dit, sku ha kunnat ge så många bra tips på restauranger o shopping! Njut! 🙂 -veronica

  5. Pientä pilkunviilausta: se on mm. eikä m.m. Ja PT-postauksessasi voisit tarkistaa uudelleen kohdan, jossa sanot: “etten ikinä lopeta itseni kouluttautumista”. Koulutapa ensi kerralla itseäsi kieliopin suhteen. Blogiakin on paljon mukavampi lukea, kun tekstit eivät vilise tällaisia virheitä. Onhan tämäkin tavallaan työtäsi – eikö olisi kiva hoitaa homma kunnolla?

    • Steffi kirjoittaa suomenruotsalaiseksi erinomaista suomea! Itse asiassa hänen tekstinsä ovat paljon huolitellumpia kuin monen mun bloggaajan. Oletan, että hän on käynyt koulunsa ruotsiksi, siitä tuo erilainen lyhennekin tullee. Moni meistä ei todellakaan pystyisi samaan toisella kotimaisella.

    • Steffi kirjoittaa suomenruotsalaiseksi erinomaista suomea! Itse asiassa hänen tekstinsä ovat paljon huolitellumpia kuin monen mun bloggaajan. Oletan, että hän on käynyt koulunsa ruotsiksi, siitä tuo erilainen lyhennekin tullee. Moni meistä ei todellakaan pystyisi samaan toisella kotimaisella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.