Terveellisin vaihtoehto huoltoasemalta

Lasse kirjoitti edellisessä postauksessaan artistielämästä ja kuinka huoltoasemien ruoat ovat artisteille liiankin tuttuja. Monen elämään kuuluu pitkät autoilut ja välipalaa/lounasta syödään nopeasti jossakin huoltoasemalla tai jopa auton ratissa (varovasti siellä!). Minäkin nappaan silloin tällöin välipalaa huolto-asemalta. Tässä yksi terveellisimpiä vaihtoehtoja:

Ruisleipä, jossa lohta, kananmuna ja hieman salaattia + vesipullo. Tykkään myös ottaa kahvin mukaan ajomatkaksi. Tällainen välipala voittaa helposti pullan, karkkipussin/suklaapatukan tai proteiinipatukankin! Hedelmät ja pähkinätkin ovat ihan hyvä vaihtoehto “on the road” -kavereille. 
Vanha kuva, mutta sopii sopivasti teemaan (:
ps. tulossa kauneusaiheisia postauksia pian. Yksi bloggaaja, joka kirjoittaa usein kauneudenhoidosta, tekee minusta haastattelun. Siitä lähti idea kirjoittaa postauksia tyyliin: “Himotreenaajan kauneudehoitotuotteet“. Kerron niissä omia lempparituotteitani jotka sopivat paljon treenaaville ihmisille.
pps. tulossa myös postausta syömishäiriöistä. Minulla on yksi tuttu joka on käynyt elämässään läpi vaikean tien tähän aiheeseen liittyen. Hän suostui antamaan minulle haastattelun, joten sellaistakin tulossa lähiaikoina.
x Steffi

5 comments

 1. Hei Steffi! Tämä ei nyt periaatteessa liity tähän postaukseen. Mutta mitä mieltä olet, jos syö joskus päivällisen ennen treeniä ja vain iltapalan treenin jälkeen? Monesti sanotaan, että päivän suurin ja hiilaripitoisin ateria urheilun jälkeen. Onko tällä vaikutusta tuloksissa? Jos tavoitteena siis on kiinteytyminen. Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata ja aivan mieletön blogi:)

 2. Onneksi nykyisin löytyy monia huolttiksia, joissa on samassa yhteydessä ruokakauppa. Laajentaa valikoimaa huomattavasti.

 3. Onpa sulla kiva blogi 🙂 Jään seurailemaan!

 4. Moikka!
  Aivan ihana ja inspiroiva blogi sulla 🙂 Nyt kaipailisin kovasti postausta loukkaantumisista, vinkkejä miten niistä selvitään henkisesti sekä miten palata takaisin urheilulliseen elämään loukkaantumisen jälkeen. Itse tällähetkellä liikuntakiellossa odottelen jalkaleikkaukseen pääsyä ja nyt jo ennen leikkausta meinaa pää hajota vaikka ennen en joka päivä urheillutkaan, nyt ei oikeen tiedä mitä sitten iltaisin töiden jälkeen tekisi. Tsemppipostausta siis toivon 🙂

  • Tähän näin “sivusta” vastaan sinulle. Pystyisitkö liikkumaan vedessä, esim. uimaan tai vesijuoksemaan? Minulle tehtiin lonkan tähystysleikkaus kohta vuosi sitten ja vesijuoksu piti pään ja lihakset kunnossa ennen leikkausta. Myös leikkauksen jälkeen palasin altaaseen heti kun tikit oli poistettu.

   Vesijuoksu vaihtui sitten pikkuhiljaa uintiin, aloin taas kävellä pidempiä lenkkejä ja käydä salilla. Hyväksi keinoksi saada jalat balanssiin lihastasapainon ja liikkuvuuden kannalta osoittautui TRX-köysi-treenit. Pitkään meni, että pelkäsin esim. kyykkäystä, mutta köysillä pystyi varmistamaan, että jos leikattu jalka olisi väsynyt liikaa tai pettänyt alta, olisin saanut itseni käsillä vedettyä ylös 😉 Köysillä myös yhden jalat kyykyt oli kätevä tehdä.

   Tosiaankin nyt, kun leikkauksesta on lähes vuosi, liikun enemmän kuin koskaan ja PT:n ohjelman mukaan. Tällä hetkellä esim. teen 5 salitreeniä ja 3 aerobista viikossa, tässä jo kunnon keski-ikäisenä, 45-vuotiaana 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.