TRX ohjaajakoulutuksessa

Ajoin viime sunnuntaina Vierumäelle TRX ohjaajakoulutukseen. Olen tutustunut tähän treenivälineeseen aikaisemmin ja käyttänyt sitä m.m. vatsalihastreeneissä. Tiesin kuitenkin että näillä pystyy tekemään paljon enemmän kun osasiin, joten halusin nyt kouluttautua TRX -ohjaajaksi jotta voisin jatkossa m.m. palvella asiakkaitani paremmin ja osata neuvoa muita tässä. TRX -narut ovat todella hyvä keksintö kotikäyttöön, jos ei ole tilaisuutta salijäsenyydelle tai ei pystytä lähtemään kodista pois esim. pienen lapsen takia.

TRX -kouluttajat. Kuvasta saatatte bongata Jenni Levävaaran (tuttu ohjelmasta “Rakas sinusta on tullut pullukka”) ja Annen ja Elinan Ny Reenataan -blogista.
Ammattitaitoinen ohjaaja 
Ohjattiin myös ohjaajaa

Jenni Levävaara on uskomaton tyyppi. Olen erittäin iloinen että pääsin tutustumaan häneen ja juhlin sitä että tältä alalta löytyy Jennin kaltaisia avarakatseisi ihmisiä. Harmittavan usein tältä alalta löytyy ahdasmielisiä mielipiteitä ja ennakkoluuloja…

Jenni Levävaaran KOTISIVUT.

Tulen jatkossa tekemään TRX -postauksia. Tulossa on kattava postaus kuvineen, jossa näytän liikkeitä, joita opin koulutuksessa. Periaatteessa naruilla voidaan treenata koko kroppa läpi! Keskivartalo on keskeisessä osassa kun näillä treenaillaan, eli jos tavoitteena/ongelmakohtana on vatsanseutu, on TRX sopiva. Tässä yksi vatsalihastreeni:

ps. törmäsin myös Vierumäellä minun omaan idoliini Essi Koskiseen. Essi on Suomen kovakuntoisin nainen ja voittanut crossfit SM-kisat kahdesti. Kun Essi mainitsi että hän on lukenut blogiani ja toivotti vielä perään että “toivottavasti nähdään SM -kisoissa”, voitte arvata kuinka suuren motivaatioiskun sain siitä. Todellakin toivottavasti nähdään.

Essi Koskisen (hallitseva crossfit Suomen mestari) BLOGI.

x Steffi

5 comments

  1. Tuttu ohjaaja teillä, olin hänen kehonkoostumusmittauksessa salillani 😀

  2. *CrossFit Suomen mestari

  3. TRX-postaus olisi tosi kiva! Meillä on salilla nuo narut ja olen niitä käyttänytkin, mutta aika vaikeaa se on! Jostain luin, että US Navy SEALS käyttäisivät TRX-naruja omissa treeneissään ja ne heput ovat varmaan aika hyvässä kunnossa… 😀 Go Steffi! Lauantaina messuilla yritän bongata sut ja uskaltaa tulla moikkaamaan 🙂

  4. JEE! Mää niin ootan TRX-postauksia! Mahtavat narut, joista olen niin innostunut! Nämä narut kuuluvat jokaiseen salireissuuni.

  5. Oli mukava nähdä myös sua 🙂 vähän yllättäen se kävi, toivottavasti törmäillään vielä jatkossa (viimeistään siellä sm kisoissa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.