Elovena tuotepaketti -ARVONTA

Ennen viikonloppua laitetaan Elovenan-arvonta käyntiin! Olen nyt käyttänyt säännöllisesti Elovenan puuroja parin viikon ajan ja tykännyt paljon. Aamuisin tykkään syödä puuroa ja ruisleipää, ruisleivän päällä juustoa ja kinkkua tai vain pähkinävoita. Kahvi kuuluu myös aamuuni.

Arvonta toimii näin:
– Sinulla tulee olla instagram tili. Jos sinulla ei ole sellaista, löydät ohjeet täältä
– Ota seuraavan kahden viikon aikana instagramiin kuva puurostasi, puurohiutaleista tehdystä ruoasta (smoothie, jälkiruokaresepti…?) tai kuva puuroon liittyvästä asiasta – saa käyttää mielikuvitusta! Tässä ei ole pakko käyttää Elovena -tuotteita.
– Taggaa sana #elovenakilpailu kuvaan.
Ja näin olet mukana arvonnassa!
Jokainen voittaja saa palkinnoksi ylläolevat Elovena -tuotteet. Kolme puuropakkausta, kaikki eri makua. 
Valitsen kahden viikon päästä instagramista viisi (5) voittajaa. Arvonta alkaa tänään ja päättyy kahden viikon päästä, 13.12.
#elovenakilpailu
Hyvää viikonloppua!
x Steffi

6 comments

 1. Instagram-kuvassasi näkyvässä vadelmapuurossa on 21g sokeria sadassa grammassa. Hmm.. en saa tuosta terveellistä millään. Neljän viljan puurossa on n. 1 gramma sokeria/100g.

 2. Joo mä myös ihmettelin tätä postausta, yleensä steffillä on terveellisempiä vaihtoehtoja. Puhdas valkoinen sokeri ei ole kenellekään suositeltavaa.

 3. Moikka!

  Joissakin tuotteissa, joita syön, on lisättyä sokeria ja tämä ei ole haitannut urheilusuorituksiani tai terveyttäni tähän asti. En tietoisesti vältä sokeria, vaan enemmänkin makeutusaineita ja muita tuotteita, joista löytyy keinotekoisia ainesosia. Tällä hetkellä urheilen niin paljon, että minun on tärkeä pitää huolta että saan tarpeeksi kaloreita päivässä, etten laihdu ja että kehityn, siksi esim. Elovenan vadelmapuuro on ihan OK.

  Jos haluaa välttää sokeria, niin sokerittomia vaihtoehtoja löytyy onneksi myös ja sokerittomiin puuroihin voi lisätä hedelmiä (ja tilkka hunajaa) vaikka mielummin, niin säästää kaloreissa.

  ps. kyllä minäkin herkuttelen välillä 🙂

  x Steffi

 4. Hassuja kommentteja kun itse olen saanut Steffin blogista sen ihanan käsityksen ettei kaikki ole ihan niin vakavaa.. 🙂
  Ja on Elovena ihan varmasti parempi vaihtoehto kun joku vaalea “höttö”- paahtoleipä tai tosiaan joku kunnon lisäaine/makeutusaine-pommi.
  Kiitos Steffi kun jaksat kirjoitella aina kivoja ja positiivisia juttuja!

  • Juuri niin Annika, olet selvästi saanut sen kuvan jonka haluan tuoda esiin – kaikki ei ole aina niin vakavaa ja supertarkkaa. Kiitos itsellesi!

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.