Huomenna tulossa

Huomenna juttelen hieman kylmempien säiden treenivaatetuksesta ja testailen mm. Haglöfsin tuotteita. Nastoilla varustet juoksukengät odottavat vielä jäisiä lenkkipolkuja, mutta tämä allaoleva takki on ollut jokapäiväisessä käytössä. Huomenna tästä lisää!
x Steffi
Kuva: SandraHaglöfs-postaukset ovat yhteistyössä toteutettuja postauksia. Kaikki yhteistyöt, jotka ilmeentyvät blogissani olen valinnut ja hyväksynyt itse.

6 comments

 1. Haglöfs on kyllä aivan todella laadukas merkki!!:) Mullakin pari tuotetta kyseiseltä merkiltä ja me like! Ihanan värinen toi takki sun päälläs! <3

 2. Hei! Voisitko kertoa, että miten 15-vuotiaan tytön kannattaisi aloittaa salilla käyminen? 🙂 Tytärtäni kiinnostaisi kovasti ja on hieman hankalaa, kun en itse osaa neuvoa.

  • Ota hänelle muutama personal trainer-käynti, yksi kerta maksaa about 60e ja monet ketjusalit (esim Elixia) tarjoaa liittymisen yhteydessä käynnin tai kaksi. On ihan hyvä saada asiantuntija näyttämään liikeet, opettamaan laitteiden käytön, tekniikat ja tekemään jopa kuntosaliohjelman rungon, jota tyttö voi edistyessään jopa itse muokkailla. Pieni sijoitus, mutta on varmaan hyvä pelata varman päälle ettei tule vahinkoja ja jotta homma saadaan vakaalle pohjalle. Tsemppiä tyttärellesi, saliharjoittelu on todella antoisaa!

 3. Ui, ui! Tuota takkia olen “himoinnut”, mutta en ole raaskinut ostaa… Joulupukki on kyllä ilmeisesti ollut kuulolla. Hope so… 😉

 4. Takki näyttää tosi hyvältä, itsekin kaipailen viileämpien ilmojen ulkoilutakkia, joten lisää kuvia ja infoa odotellessa! ja toi sun tukka! <3

 5. Moikka! Olen 15-vuotias tyttö, joka tuntee olonsa huonoksi omassa kehossaan. Olen lyhyt, hieman yli 158 senttimetriä, ja painan aivan liikaa: 68-71 kilogrammaa – näiden välillä painoni heittelee. Mikä olisi minulle sopiva paino? En kuitenkaan ole mikään hurjan lihava, että kyllä sitä lihastakin hieman löytyy.
  En tunne itseäni hyväksi tai kauniiksi lainkaan, sekä mietin paljon syömisiäni. Aina olen ajatellut aloittaa painon pudotuksen, mutta siitä ei koskaan ole tullut mitään. Mitä minun pitäisi tehdä? Miten saisin itselleni terveelliset elämäntavat ja kauniin kropan? Saan aina pidettyä noin viikon yllä tätä, kunnes luovutan ja harmittelen jälkeen päin. Tavoitteeni olisi saada pois 12-15 kiloa, silloin olisin tyytyväinen. Haluaisin kuitenkin säilyttää hieman lihaksiani ja saada niitä ehkä jopa lisää.

  Olisin todella kiitollinen ja otettu, jos voisit auttaa ja motivoida minua kohti parempaa elämää 🙂

  yeah

Leave a Reply

Your email address will not be published.