Inspiraatiota tiistaihin

Jos ette vielä ole nähneet tätä klippiä uskomattoman inspiroivasta Pekka Hyysalosta, niin katsokaa se tästä!

x Steffi

6 comments

  1. Kiitos tämän jakamisesta. Lähdenkin ostamaan pyöräilykypärää just nyt.

  2. Ja ellei nähnyt sitä sarasvuo jaksoa jossa tämä mies on vieraana – katsokaa!

  3. Oman elämän “haasteet” tuntuvat kovin vähäpätöisiltä tuollaisen rinnalla. Mikä Taistelija!

  4. Ihan uskomaton mies. Ei voi muuta kuin ihailla positiivisuutta ja sisukasta elämänasennetta. Myös minä kyllä laitan kypärän jatkossa visusti päähän niin lasketellessa kuin pyöräillessäkin.

  5. Katsoin tuon pätkän Sarasvuosta. On hienoa, että Pekka on noin hyvin onnettomuudestaan kuntoutunut. Jotenkin en silti jaksa ymmärtää, miksi tätä hehkutetaan niin paljon. Pekalla on aivovamma, josta hän on toipunut osin. Tunnen monta onnettomuudessa ollutta henkilöä, joilla on selkäydinvamma ja jotka eivät enää kävele, vaikka kuinka haluaisivat! On siis hieman nurinkurista, että tässä painotetaan asennetta ja taistelutahtoa, mikä pitääkin paikkansa. Kuitenkin ne monet ihmiset, jotka ovat onnettomuduen seurauksena päätyneet pyörätuoliin, ovat yhtä paljon taistelijoita ja ehkä enemmänkin! On hienoa, jos tämä “pekka tapaus” lisää tietoisuuttamme vammasista, mutta heitä on varmasti paljon lähempänäkin. Tarvitsee vain aukaista silmät!

    • Huomaathan että on eri asia saada selkäydin vamma kuin aivovamma. Mikäli ihminen menettää toiminta kykynsä selkäydin vamman seurauksena ei liikuntakykyä todella voi parantaa, tai saada takaisin, mutta kun kyseessä on neurologinen vamma on kuntoutus varsin erilaisessa osassa vammautuneen elämää. Ja nimenomaan tälläisessä tilanteessa kuntoutuksesta voi olla apua ja mahdollisesti mitä aktiivisemmin vammautunut toteuttaa kuntoutusta sitä paremmin kuntoutus etenee.

Leave a Reply

Your email address will not be published.