Kahvakuulaohjaajakoulutus ja muuta kahvakuulailua +VIDEO

Olin kahvakuulakoulussa kesäkuussa, jossa opetettiin kahvakuulailun perusteet ja kahvakuulamies (Tuomo Kilpeläinen) opetti kaikille oikeat tekniikat. Kahvakuula on yksi käytännöllisimpiä treenivälineitä, joita tiedän – kuula sopii hyvin kotitreeneihin ja salin puolella kahvakuula voi toimia alkulämmittelyvälineenä (kevyeillä painoilla) tai vaikkapa kovassa “aikaa vastaan –treenissä” (tsekatkaa kahvakuulamiehen kova treenivideo tämän postauksen lopussa ja tehkää perässä!).

Olen nyt jatkokoulututtautumassa ja minusta tulee pian virallisesti Kahvakuulaohjaaja. Parin viikon päästä tapaan taas kahvakuulamiehen koulutuksen parissa. Olen käyttänyt kahvakuulaa asiakkaiteni kanssa ja omissa treeneissä aikaisemmin, mutta kuten sanottu – urheilu-alalla en ikinä koe olevani “valmis”, vaan tulen olemaan avoin koulutuksille aina.

Pidän kahvakuulailusta siksi koska se on yksinkertainen, sopii kaikille ja se on hyvä lisäys saliohjelmiin.

Tsekatkaa Kahvakuulamiehen treeni!

Jos haluatte tutustua kahvakuulailuun ja opetella tekniikat yhdessä päivässä, suosittelen osallistumaan kahvakuulakouluun. Voitte tämän jälkeen keksiä omia treenejä itsellenne tai asiakkaillenne (sopii sekä harrastelijoille että liikunnan ammattilaisille). Tässä tulevat koulutukset:

TÄSTÄ lisäinfoa kahvakuulakoulusta ja ilmoittautuminen.
Kahvakuulavälineitä voi ostaa TÄÄLTÄ.

x Steffi

2 comments

  1. Kävin vuosi sitten myös tuon kahvakuulaohjaajan lisenssikoulutuksen Tuomon ohjaamana.. Hyvä paketti kyllä oli, vaikka aika paljon tuttua, mutta myös jotain uusiakin juttuja 🙂

  2. Hei mietin ihan asiaan liittymättömänä, minkä kokoinen se sun niken heijastintakki on? Oon mahdollisesti tilaamassa mutta koon valinta tuottaa ongelmia:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.