Winter War 2014 -kisakarsintoihin ilmoittautunut ja Lineup -surffihaastattelu

Ja tiukka flunssa jatkuu 🙁 On tämä sängynpohjalla makaaminen erittäin tylsää puuhaa, ehkä minun tekee kuitenkin ihan hyvää vain nukkua ja levätä (eihän minulla olekaan vaihtehtoja). Toivotaan että pääsen eroon tästä niin pian kuin mahdollista, koska ilmoittaudun toissapäivänä Winter War 2014 -kisakarsintoihin, jotka alkavat parin viikon päästä! Saa nähdä miten menee, lajit ovat vielä tuntemattomat – teen kaikkeni ja tavoite on päästä mukaan kisoihin. Jos syystä tai toisesta en pääse niin treenit jatkuvat olen tottakai pettynyt, mutta jatkan treenaamista entistä fiksummin ja haen lisää kisailukokemusta sekä pidän tavoitteena päästä seuraavan vuoden kisoihin! Postaan karsintalajit tänne ja kerron miten meni.

Jännää! Ja jos en pääse mukaan, niin menen ainakin katsomaan kisoja helmikuussa. Ja lähden luultavasti äkkilähdöllä aalloille:
Eli mennään hetkeksi surffiaiheeseen! Tsekatkaa surffisivut Lineup. He tekivät minusta kivan haastattelun ja sytyttivät taas surffikärpäsen minussa. Tässä osa haastiksesta, koko haastattelun löydätte allaolevia kuvia klikkaamalla.

Koko haastis vielä TÄSSÄ. Kiitos kivasta haastattelusta!
x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.