Kuva-inspiraatiota

Olen harmillisesti tullut kipeäksi joten tämä postaus meni vaatepostauksen sijaan kuvainspiraatio-aiheiseksi. Pysykää terveinä!

Lempparikuvat: Tumblr gym

x Steffi

15 comments

 1. Moikka! Olen 15-vuotias tyttö, joka tuntee olonsa huonoksi omassa kehossaan. Olen lyhyt, hieman yli 158 senttimetriä, ja painan aivan liikaa: 68-71 kilogrammaa – näiden välillä painoni heittelee. Mikä olisi minulle sopiva paino? En kuitenkaan ole mikään hurjan lihava, että kyllä sitä lihastakin hieman löytyy.
  En tunne itseäni hyväksi tai kauniiksi lainkaan, sekä mietin paljon syömisiäni. Aina olen ajatellut aloittaa painon pudotuksen, mutta siitä ei koskaan ole tullut mitään. Mitä minun pitäisi tehdä? Miten saisin itselleni terveelliset elämäntavat ja kauniin kropan? Saan aina pidettyä noin viikon yllä tätä, kunnes luovutan ja harmittelen jälkeen päin. Tavoitteeni olisi saada pois 12-15 kiloa, silloin olisin tyytyväinen. Haluaisin kuitenkin säilyttää hieman lihaksiani ja saada niitä ehkä jopa lisää.

  Olisin todella kiitollinen ja otettu, jos voisit auttaa ja motivoida minua kohti parempaa elämää 🙂

  yeah

  • Aloita pienestä, ei sun tarvitse tehdä kaikkea kerralla, ei ole mikään kiire. Ajattele niin, että sun elämä on matka, niin kliseiseltä kun se kuulostaakin. Ei sun tarvitse ryhtyä miksikään salaattipupuksi viikon sisällä, ajattele vaikka niin että jos herkuttelet nyt kahdesti viikossa, pudota vaikka herkkumääriä molemmilla kerroilla jos et pysty kerran viikossa herkuttelemaan. Ajattele myös niin, että kroppasi on nyt jo kaunis, arvosta sitä ja tarjoa sille hyviä asioita, paljon terveellistä ruokaa, hieman herkkuja ja kivoja kokemuksia. Olet nuori vasta (kuulostaa ärsyttävältä :D) ja kehosi muuttuu (oikeasti, se kyllä muuttuu vaikka ajattelisitkin sen olevan nyt valmis), ole sille armollinen ja anna sille aikaa. Turha huoli pois 😉

  • Upea vastaus anonyymiltä, juuri näin! (:

   x Steffi

 2. Moi! Olen jo jonkin aikaa miettinyt tällaista asiaa: Onko rasvanpolton ja kiinteytymisen kannalta järkevämpää käydä salilla 2 kertaa viikossa puoli tuntia vai kerran viikossa tunti, vai onko sillä mitään merkitystä? 🙂
  Kiitos kun pidät tätä blogia! Jos ei ole motivaatiota lähtea salille yms. niin käy lukemassa näitä postuksia, niin on pakko mennä :DD Parane pian! Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  • Moikka! 🙂 En ole Steffi, mutta vastaanpa silti. Parempi vaihtoehto noista kahdesta on käydä 2 kertaa viikossa puoli tuntia kerrallaan salilla, ja tehdä siellä sitten myös reippaalla tahdilla. 🙂 Kerta viikossa on aika vähän, mutta pari kertaa jo ihan ok, varsinkin jos tosiaan käytät sen puolituntisen myös hyvin!

  • Rasvanpolton ja kiinteytymisen kannalta tärkeintä on kohtuullinen, n. 400-600 kcal kalorivaje jonka lisäksi 2xviikossa vaikka puolen tunnin ajan tiukka lihastreeni.

  • Kiitos kysymyksestä ja kiitos vastaajille! Minäkin suosittelisin kahta kertaa viikossa intensiivisiä treenejä, mielummin kuin kerran viikossa pidempi sessio. Ota kaikki irti lyhyemmistä treeneistä ja tsemppiä.

   x Steffi

 3. *postauksia

 4. Näin susta äsken mainoksen televisiossa! 🙂 mahtavaa Steffi!

 5. Voi parantele itsesi kunnolla nyt! 🙂

  Mä sain juuri kandisemman tehtyä ja esitys on perjantaina.. Tän stressikropan tietäen voipi olla että tulen itsekin kipeäksi mutta toivon että en!! Jospa sitä yrittäisi huijata kroppaansa ja alkaa miettimään sitä ihan oikeaa kandia… 😀

 6. Erittäin inspiroivaa nähdä kuvien joukossa kiipeilykuva! Olenkin odottanut tätä jo jonkin aikaa. Olisiko sinulla kiinnostusta kertoa blogisi lukijoille lisää kiipeilystä? Itse olen 17-vuotias kiipeilijä Turusta ja lajiin on syntynyt todellinen rakkaus. Itse treenaan lajia aktiivisesti kehittyäkseni nopeasti sekä kiivetäkseni kovempaa. Myös ensivuoden kisat ovat kirkkaana mielessä.

  Helsingissä harrastajamäärät ovat nousussa, mutta muissa kaupungeissa laji on toistaiseksi tuntemattomampi. Sääli sinänsä, koska laji kehittää voimaa, venyvyyttä ja erityisesti kehonhallintaa/koordinaatiota. Jos et ole vielä kokeillut kiipeilyä, kokeiletha? 😀

  http://jarkkolinkosuonio.blogspot.fi/
  Uskoisin kyseisen blogin kiinnostavan sinua PT:näkin, eräs suomalainen huippukiipeilijä. Sairastui vakavasti ja parantumisen tiellä kulkee yhä. Suosittelen vilkaisemaan.

  Eipä mulla muuta, toivottavasti pääset joskus kokeilemaan kiipeilyä 🙂 Helsingissä laadukkaita halleja on paljon, suosittelen vilkaisemaan Toyota Kiipeilyareenan sivut sekä BK:n hallit. Mukavaa jatkoa Steffi, oot paras!

  – A

  • Moikka ja kiitos A! Olen kiinnostunut kiipeiystä, mutta en ole päässyt kokeilemaan sitä toden teolla vielä. Tahdon ehdottomasti kokeilla sitä pian, ja taidankin ottaa yhteyttä sinuun kun sitä kokeilen.

   x Steffi

 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.