Steffit ja Elovena yhteistyössä!

Minun on ilo ilmoittaa että tästä päivästä lähtien tulen olemaan yhteistyössä suomalaisen hyvinvointituotteen Elovenan kanssa. Olen tästä erittäin innoissani ja koen että blogini edustaa samantyyppisiä arvoja kuin kyseinen brändi. Haluan myös tulevaisuudessa edustaa seuraavia arvoja: Kotimaisia tuotteita, puhdasta ja aitoa ravintoa, hyvinvointia ja vaivattomasti toteutettuja reseptejä. Käytännössä tämä yhteistyö tarkoittaa seuraavaa:
Tuotearvontoja – Minulla on mahdollisuus yhteistöiden kautta antaa teille lukijoille takaisin. Muistattehan että ilman teitä blogini ei olisi niin pitkällä kuin se on nyt, kiitos teille siitä. Ensimmäisessä tuote-arvonnassa teemana on Elovenan pikapuurot ja tämä arvonta lähtee käyntiin parin viikon sisään.
Reseptejä – Tutustun m.m. Elovenan kaurahiutaleihin ja kokeilen mitä kaikkea niillä voi tehdä. Erikoisia aamupuuroja, smoothiereseptejä, palautusjuomia, jälkiruokia, terveellisiä kauralastuja, välipalapatukoita, mysliä…? Mitä kaikkea kaurahiutaleilla voi tehdä ja miten onnistun näiden reseptien toteuttamisessa? Ideana on, että reseptit voitaisiin toteuttaa yksinkertaisesti ja terveellisesti. Tässä blogissa ei näy varmasti liian paljon ruokajuttuja, joten sopiva haaste minulle!
Tuotetestailuja – Mitkä tuotteet sopivat aktiivisesti treenaavalle? Tämä mielessä testailen uusia tuotteita ja annan rehellisiä mielipiteitä niistä.

“Puhdasta voimaa”
x Steffi
Kaikki Elovena-postaukset ovat osa suurempaa yhteistyötä. Kaikki yhteistyöt, jotka ilmeentyvät blogissani olen valinnut tai hyväksynyt itse.

22 comments

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 2. Moikka, olen aina tykännyt puuroista ja tykkään edelleenkin! Haluaisin aamuisin syödä lämpöistä puuroa (makeana tai suolaisena), mutta on yksi ongelma, se että minulle tulee puurosta kurniva nälkä jo ihan parin tunnin päästä… x( Jotenka en ole koskaan oikein kokenut aamupuuroa niin hyvänä ja täyteläisenä aamupalaruokana. Minulla on puurossa aina myös raejuustoa tai jotain muuta proteiinipitoista lisäkettä.. mutta nälkä tulee silti nopeasti. Olen tottunut syömään aamuisin rahkaa/jugua +marjoja ja muita lisäkkeitä. Tämän jälkeen nälkä pysyy loitolla 4 tuntia. 🙂 Onkohan kyse vain siitä että olen tottunut rahka/jugu aamupalaan.. jotenka tämä puuroaamupala ei vain jotenkin sovi minulle vai jokin muu… Osaisitko sinä kenties arvella että mikä tässä hommassa on? 🙂

  • Sama ongelma täällä: puuro (1 dl hiutaleita) + mehukeittoa ei riitä oikein mihinkään! Olen kuullut/lukenut, että puuro onkin liian vähäkalorinen aamupala yksistään, siinä on kuitenkin yönmittainen tai pidempikin paasto elimistöllä alla. Olen yrittänyt lisätä puuroon kaakaonibsejä, jotta saisi kaloreita vähän korotettua, mutta ei toistaiseksi auta. Täytyisi ehtiä syödä muutakin, tyyliin rahka.

   Siinäpä Steffille haastetta ja postaustoivetta tämän yhteistyön tiimoilta: erilaiset puuroaamupala-kombot, jotka oikeasti pitäisivät nälän loitolla seuraavat n. 4 tuntia. En usko, että öljyloraus tai omena riittää tähän (ainakaan mulla) 🙂

  • Tässä erittäin hyvä aihe ja selvästi monen ongelma! Hyvä postausidea.

   x Steffi

 3. -Liisi-, oletko kokeillut lisätä öljyä puuroon?

  • Kyllä olen itseasiassa.. olen kokeillut mm. kookosöljyä sekä pellavansiemenöljyä. 🙂

  • Kokeilepa syödä vielä lisää protskua aamulla, kananmuna on hyvä. Itsellä sama juttu, puuro ei riittänyt, mutta 1 paistettu kananmuna, raejuusto, vähän jotain kalaa lisäks ni johan piti nälkää.

  • Mä syön puuroni marjoilla, kaakaonibseillä ja lorauksella kookosmaitoa 🙂 ja keitän yleensä ison satsin, omalla kohdalla se 1dl (keittämättömiä) hiutaleita ei riitä mihinkään 🙂 ja pysyy nälkä poissa sen nelisen tuntia! Oisko tottumiskysymyskin…?

 4. Mä lisään nykyään aina puurooni skuupillisen proteiinijauhetta, proteiinipitoinen aamupala kun tutkitusti pitää nälkää kauemmin loitolla ja verensokerin tasaisena. Ja vaihtamalla proteiinijauheita ja makuja saa puuronkin makuun aina vaihtuvuutta! (: -Hannis-

  • itekin mietin että proteiinijauhetta vois lisätä jotta sais sitä valkuaistaki puuron kanssa MUTTA se vaan että nää proteiinijauheethan on nopeasti imeytyvää sorttia, eli ei pidä nälkää niin kauaa kuin hitaasti pilkkoutuva proteiini. eli siinä mielessä ei oikeen auta nälänpitoasiaa… :l Jos siis käyttää samaa kuin palautusjuomaksi tarkotettua jauhetta, heraa tms.

 5. Ennen minullekin kävi niin, että puuron jälkeen oli hetkessä nälkä. Sitten aloin lisäämään kaurapuuroni ihan vanhanaikaisen voisilmän ja eipä enää tule nälkä ihan äkkiä. Syön muutenkin puuron (Plus) maidon kanssa ja tykkään nimenomaan että puuro on suolaista. Itse en voisi syödä puuron kanssa makeaa, vaikka esim. rahkan kanssa tykkään mehukeitosta. Minulla rasva tuo kylläisyyttä parhaiten ja olenkin “opetellut” olemaan pelkäämättä rasvaa.

  • Rasvaa ei pidä pelätä. Hienoa, että löysit ns. ongelman. Tulen luultavasti kirjoittamaan tästä tulevaisuudessa.

   x Steffi

 6. Mä olen aivan hurahtanut tuorepuuroihin. En siis ihan joka aamu syö mutta 90% tekemistän puuroista on tuoreversiona. Ehkä olen hieman laiskakin mutta on ne vaan niin hyviä!

 7. o__O <3 Mä olen Elovenan suurkuluttaja, joten arvontoja ja reseptejä kehiin! Sun blogi on muuten yksi mun suosikeista, joten se pääsi myös eiliseen postauksen 😉 (ja suosikit listalle).

 8. Hei! Ei liity nyt tähän, mutta sulla näyttää olevan ne pinkit reebokin nostokengät. Oon tilaamassa niitä netistä, niin miten sun mielestä koot vastaaa normaaleja kokoja? Kiitos.

 9. Huoh. Viimeinkin rakastuin kaurapuuroon ja ehdin sitä kaksi viikkoa joka aamu tyytyväisenä vedelläkin, kunnes oli pakko myöntää, että vatsaongelmat johtuivat juurikin puurosta. Ja kyllä vituttaa. 🙁 Ei vaan vatsa kestä kauraa ollenkaan.

 10. Aamupala puurolla on kyllä melkeinpä päivän paras ateria! Itse syön puuron kanssa marjoja+keittoja ja raejuustoa. Tuo mainitsemasi kotimaisuus arvoissa on hieno juttu. Usein tahtoisi kannattaa kotimaisia elintarvikkeita, mutta valitettavasti liian usein hinta rajoittaa. Esimerkiksi juuri raejuustoissa, lähikaupastani saa varmaan 4-5 eri merkkiä isoissa rasioissa, joista 3 on alkuperältään ruotsista. Suomalainen maksaa reilusti enemmän.. 🙁 Vieläpä opiskelijana kun jokainen sentti on laskettava…

Leave a Reply

Your email address will not be published.