Teille, joilla on motivaatio-ongelmia

Olen koko illan työstänyt postausta, jossa käyn hieman läpi tämän hetken treenimotivaatio-ongelmia. Juuri nyt monella taitaa liikunta jäädä, syystä tai toisesta. Myönnän, että pimeä sää ei houkuttele minuakaan lenkille ja peitto+sänky on välillä houkuttelevampi kombo kuin sali. Kerron teille kuitenkin miten minä pidän liikunnasta kiinni vaikeina hetkinä ja miten tekin voitte.

Huomenna heti aamusta siis hyviä vinkkejä tulossa, käydään hieman tätä ongelmaa läpi ja keksitään ratkaisuja liikkumattomuuteen. Hyvää yötä!

Kuva: Sandra

x Steffi

6 comments

 1. Ah, tätä odotellessa 🙂 Juuri omassa viimeisemmässä postauksessa kävin läpi oman liikunnan ilon menettämistä. Mutta olen saanut sen takaisin ja ratkaisuja oli helposti löydettävissä.

 2. Mulla on ongelma toisinpäin, treeni motivaatio olisi ihan huipussaan mutta. Omistan ilmeisesti maailman heikoimman vastustuskyvyn koska olen _todella_ usein kipeä. Nytkin on kohta 2 viikkoa kärsitty flunssan eri variaatioista.. Mitään neuvoja miten parantaisin vastustuskykyä??

  • En osaa varmasti sanoa, mutta tässä omat vinkit, joilla olen pysynyt terveenä lähes vuoden (kunnes se flunssa iski viime vuonna):

   Monipuolista, terveellistä ja värikästä ravintoa. Lempituotteet flunssan ns. estämiseen: inkivääri, tee, valkosipuli, chili, echinaforce.

   Treeni vahvistaa myös vastustuskykyä, mutta kannatta parantua täysin ennen kovia hikitreenejä!

   Parane pian.

   x Steffi

 3. Mulla on reeneissä ollut ongelmana, että esimerkiksi kyykätessä en pääse tarpeeksi alas,jotta saisin tuntuman hyväksi. Ja se mikä kyykyissä vastustaa on polvet. Onko mitään vinkkejä tähän? Jotain vahvistavia liikkeitä vaikkapa? Polvissa ei ole ikinä mitään vikaa todettu, eikä asentokaan ole mielestäni väärä, jalkapalloilu taustaa mulla kuitenkin on, että asialla voi olla jotain tekemistä sen kanssa..

  • Millä tavalla polvesi vastustavat liikkeessä? Sattuuko niihin vai tuntuuko sinulta että liikkuvuus tulee vastaan? Eli oletko ns. kankea kyykyssä?

   x Steffi

  • Tuntuu, että kyse on enemmänkin liikkuvuudesta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.