Treenivaatepostaus – Haglöfsin herkullinen takki

En ole käynyt ulkona lenkillä moneen viikkoon, omat treenailut ovat pysyneet sisätiloissa. Nyt en kuitenkaan ole päässyt viikkoon treenaamaan, en muista milloin viimeksi olisin ollut tällaisessa flunssassa! Ärrr. Tässä postauksessa käyn kuitenkin läpi miten pukeutua sopivasti tämänhetkiseen lenkkisäähän ja esittelen teille mm. kauniin Haglöfsin takin.

Pinkkitakkisia kuvia on paljon, mutta minkäs sille voi kun käytössä on niin taitava kuvaaja ja näin on vaikea valita parhaimmat kuvat!

Ihastuitteko jo takkiin? Tässä hieman infoa siitä: “Haglöfs Astral takki on monipuolinen kuoritakki, joka hylkii vettä ja sopii monenlaiseen urheiluun ja ulkoiluun. Näitä saa laajasti, esim. Intersporteista ympäri maata”. Takki on mukava päällä ja on minulla jokapäiväisessä käytössä – heitän tämän päälle kun olen lähdössä salille tai töihin.

Ja näettekö liilan paidan allaolevassa kuvassa, joka minulla on päällä takin alla? Se on Under Armour –
merkkinen pitkähihainen kompressiopaita. Under Armouria hehkutetaan ihan syystä (blogeissa) tällä hetkellä, brändi on erittäin tyylikäs mutta mitä tärkeämpää – erittäin laadukas. Vuosi sitten samantyyppisessä postauksessa tuli heti sanomista että “ei mitään puuvilla takin alle!” Tässä on ehdottomasti parempi asukokonaisuus. Parhaimmat treeniliivit ovat edelleen Shock Absorber, siitä ei ole kysymystäkään.
Tässä Under Armour kompressiopaita, joka pitää kehon lämpimänä lenkillä.
Kuvat: Sandra
Vielä ei jutella nastakengistä, mutta sellaistakin postausta on tulossa.
Hyviä lenkkejä ja treenejä!
x Steffi
Haglöfs-postaukset ovat yhteistyössä toteutettuja postauksia. Kaikki yhteistyöt, jotka ilmeentyvät blogissani olen valinnut ja hyväksynyt itse.

14 comments

 1. Tuo takki on kyllä niin hieno ja ihanan värinen, sopii sulle hyvin! 🙂

 2. Upean värinen! Ja kauniita kuvia kuten aina. 🙂 Siskostiimit toimii!

 3. Ihana takki ja herkullinen väri! Shock Absorberien nimeen suorastaan vannon, varsinkin kun imetän kuukauden ikäistä vauvaa:)

 4. Mikähän koko tuo sun under Armor paita on? 🙂 Mietin jos itsekin tilaisin samantyyppisen netistä niin osaisi vähän arvioida kokoa´.. 🙂

 5. Superihana takki! 🙂 Näyttää myös olevan sopivan väljä juoksemiseen. Mikä koko sulla on tuossa?

 6. Takki on kyllä niin ihanan värinen. Minäkin odotan, että pääsen laittamaan nastakengät jäähän 😉

 7. Tykkään myös under armourin vaatteista, itsellä ei tosin paitoja vielä ole. Ja Shock Absorder on ollut käytössä täälläkin jo vuosia. Heillä olen tosin huomannut jonkinlaista laadun / mallien laadun huonontumista =(
  -Kaisa

 8. Mahtava takki! Upea väri! Haglögs toimii 🙂

 9. Wau, upeita kuvia! saiskos tiedustella paljon tämä takki maksoi ja mistäpä ostit? 🙂

 10. En löydä mistään tälläistä takkia itselleni, ihastuin ihan täysin tuohon!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.