CrossFit -painotteista asiaa

Hyvää maanantaita kaikille. Winter War 2014 -kilpailukarsinnat (ns. CrossFit SM-kisat) alkavat tällä viikolla ja jatkuvat kolmen viikon ajan. Kaikki karsintoihin ilmoittautuneet tekevät kolme treeniä, jotka tulee videokuvata ja lähettää tuomaristolle. Ennen joulua valitaan 40 kovakuntoisinta miestä ja 40 naista mukaan kisoihin ja tavoitteisiini kuuluu olla yksi heistä!
Blogi tulee olemaan melko CrossFit -painotteinen siis seuraavan kolmen viikon ajan, jaan teille paljon treenejä (osan teen itse) ja kerron miten karsinnat etenevät… Voitte myös tehdä karsinnat (jos liikkeet jotka julkaistaan ovat teille tuttuja) ja katsoa minkä tuloksen saatte.
Kiitos kuvasta Mikaela!
ps. kuvassa harjoittelen käsienseisontapunnerrusta, näettekö että pään alla on levypaino? Voitte harjoitella samaa laittamalla pään alle sen verran koroketta, että onnistutte saamaan punnerruksia. Olen oppinut paljon CrossFit Central Helsingissä 🙂
Illalla postaan videon 80kg työnnöstäni.
x Steffi

12 comments

  1. Huhhuh, Oot sissi! Täällä tällä hetkellä tavoitteena saada edes kunnollisia leukoja vedettyä. Mutta pikkuhiljaa. Ehkä jonain päivänä:)

  2. Tsemppi Steffi karsintoihin! Olen varma, että pääset ihan heittämällä mukaan 🙂 On muuten mielenkiintoinen tapa järjestää karsinnat.

  3. Ja ensi kerralla pää neutraaliin asentoon. Tosta jos tipahdat otsallesi, niin niska on poikki. Jos pää on neutraalissa asennossa ja tipahdat päälaellesi, niin niska tulee korkeintaan kipeäksi. t. Laura

  4. Hyvä Steffi, tsemppiä!! <3

  5. 80kg työntö?! Loistavaa Steffi! Tsemppiä karsintoihin, Tampereella nähdään.

  6. tsemppiä karsintoihin, mielelläni lueskelen vähän valmistautumisia !:) etköhän 40 parhaan joukkoon pääse !! Olisi itsekkin tehnyt mieli osallistua karsintoihin mutta päätin että on parempi vielä opetella tekniikat ja liikeet kunnolla koska niin monessa vielä hiottavaa ! mutta tampereelle katsomaan on pakko mennä !

Leave a Reply

Your email address will not be published.