Pitää syödä hyvin, että jaksaa

Monelle itsestäänselvä asia, mutta ei kaikille. Moni tietää kuinka tärkeää on syödä säännöllisesti, monipuolisesti ja laadukkaasti, mutta ei saa sanoja teoiksi.
Sen huomaa viimeistään kun itse fuskaa näistä asioista. Jotkut syövät enemmän ja huonosti kun elämässä on kiireitä, joidenkin taas ei tee yhtään mieli ruokaa silloin… Me kaikki olemme erilaisia mutta kumpikaan noista ei ole ideaali. Ruoan tulisi toimia laadukkaana energianlähteenä tilanteesta riippumatta, eikä syömisen pitäisi hallita liikaa elämää. Joskus helpommin sanottu, kuin tehty – tiedetään. Me haetaan joskus energiaa energiajuomista, liiallisesta kahvikulutuksesta tai sokerista. Ehkä on hyvä tarkistaa ensin onko ruokavalio hyvä ja saadaanko tarpeeksi unta. Onko perusasiat siis kunnossa?
Pari konkreettista vinkkiä laadukkaaseen ja fiksuun syömiseen
Aloita päivä aamupalalla 
Syö 4-5 kertaa päivässä
Suosi prosessoimatonta ruokaa, perus kotiruoka toimii!
Nappaa fiksut eväät mukaan – esim. hedelmä ja jokin proteiininlähde
Juo tarpeeksi paljon vettä
Ihanaa viikonloppua. Maanantaina kirjoitan miten Winter War karsintalaji 2 meni! 

ps. Elovenakilpailu päättyy tänään, mutta vasta kl 00. Kuvia on tullut kiva määrä instagramiin, ehditte vielä osallistua kilpailuun. Ensi viikolla selviää voittajat.

Kuva: Sandra

x Steffi

3 comments

  1. Itse olen huomannut, että jos joku elämäni tärkeistä perusasioista (uni, ruoka, treenit) on epätasapainossa niin kaikki ne kärsivät ennen pitkää. Nyt selkävaivaisena treeninä on vain kävelylenkkejä koiran kanssa, mutta sekin auttaa 🙂

    Ps. Elovenakilpailu on ollut ihana! Ei vitsi mitä ideoita on voinut tuon tagin takaa napsia 😉

  2. Moikka! Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja saanut omaan treeniin yms. paljon inspiraatiota, kiitos siitä! 🙂 Nyt olen kuitenkin miettinyt, jos jättäisin ruokavaliostani pois vaalean leivän ( tai leivän tyystin pois, sekä perunan, pastan..) Mutta ongelmaksi tulee se, millä korvaisin kaiken tuon? Treeniviikkoni koostuu 2 bodybump tunnista, 1 grit plyosta, piloxing-tunnista, sekä body balancesta. Mielestäni tuo on minulle riittävästi, enkä edes ehtisi enempään koulun takia. Mutta tuntuu, että syön kuitenkin liian vähän/ haluaisin muuttaa ruokavaliota vielä entisestään. Käytän treenin jälkeen/ ennen proteiinipatukoita ja palautusjuomia.
    Kiitos todella paljon jo etukäteen (-: Oot huippu tyyppi,muista se!

Leave a Reply

Your email address will not be published.