Rest day

Pari postausta taaksepäin puhuin treenimotivaation kadottamisesta ja että se on ajankohtaista monella. Joillakin voi käydä toisinpäin ja kommenteissa löytyi myös kavereita, jotka ovat hieman yli-innokkaita treenaamisen suhteen. Tunnistan myös tuon tunteen – treenaaminen on ajoittain niin kivaa, että tekisi mieli olla salilla joka päivä. Laatu korvaa kuitenkin usein määrän. Sitten kun kunto alkaa olemaan parempi ja palautuminen tehokasta niin voidaan lisätä treeniä. Elämässä on kuitenkin tottakai muutakin kuin treenaaminen! 
Minulla oli vapaapäivä eilen ja tänään. Tekee oikein hyvää nukkua kunnolla ja rauhoittua (välillä).
Muistakaahan tekin levätä!
ps. salillani (CrossFit Central Helsinki) järjestetään huomenna luento treenikapasiteetin optimoinnista. 
Dr. Olli Sovijärvi puhuu ravinnosta, palautumisesta, stressin hallinnasta ja unesta – erittäin tärkeitä tekijöitä treenissä. Menen itse luennolle oppimaan näistä asioista lisää. Siellä taitaa vielä olla tilaa (kaikki ovat tervetulleita, ei tarvitse olla minkään salin jäsen). Jos teitä kiinnostaa kyseinen luento, ilmoittautukaa luennolla tästä tai ottakaa yhteyttä CrossFit Central Helsinkiin soittamalla sinne huomenna aamulla numeroon 045 875 7088. Tsekatkaa tästä vielä miten löydätte perille. Luento on kl 13. Nähdään ehkä siellä!
pps. sunnuntaina minä ja Venla Savikuja ollaan vieraina YleX:llä puhumassa treenijutuista. Vaihtakaa siis kanava YleX:n taajuudelle sunnuntaina kl 12 jälkeen. Tarkemmat tiedot laitan instagramiin (stef_fit) heti kun tiedän (:
Hyvää itsenäisyyspäivää!
x Steffi

3 comments

  1. Kiitti vinkistä Steffi, huomenna nähdään! <3

  2. Moikka!

    Tuon ‘kuitenkin usein’ voi aivan hyvin jättää pois: siispä ‘laatu korvaa määrän’ 🙂 Olen itsekin juuri pohtinut kyseisiä asioita blogissani, tosin kiipeilyyn soveltaen. Itselläni alkaa lepoviikko, joka maksimivoimakauden jälkeen on enemmän kuin tervetullutta 🙂 Ei kannata kaivaa itselleen kuoppaa. Pieni palkinto tänään vai isompi myöhemmin?

    Mukavia ja virkistäviä lepo- ja treenipäiviä toivotellen

    Maarit

Leave a Reply

Your email address will not be published.