Winter War 2014 Karsintalaji 1 DONE

On tämä leaderboardin seuraaminen jännää puuhaa. Nyt puhun siis tulospalvelusta, josta näkee mihin Winter War 2014 -kisoihin ilmoittautuneet ovat sijoittuneet tällä hetkellä. Lajeja on kolme ja kaikkien lajien pisteet lasketaan yhteen. Kovakuntoisimmat 40 pääsevät kisaamaan ja tavoitteeni on päästä mukaan. Sijoitukseni on tällä hetkellä 41.

Ensimmäinen (1/3) Winter War 2014 karsintalaji on siis takana tehty ja fiilis on ihan OK! Laji oli aika inhottava ja tein sen kahdesti. Lajin voi tsekata tästä. Ensimmäisellä kerralla treeni tuntui aivan kamalalta, lopussa siis. “Death by” -treenit alkavat niin mukavasti mutta iskevät kuin nyrkki naamaan treenin loppuvaiheessa. Ensimmäisellä testikerralla sain tulokseksi 64 toistoa, eli 10+9 rundia. En tiennyt oikein miten taktikoida tällaista treeniä, mutta opin erittäin paljon seuraavalle kerralle. Tein ensimmäisellä kerralla sen mokan, että kierroksella 8/9 vedin toistot liian nopeasti. Minulle jäi siis palautusaikaa seuraaville rundille 10-15 sekuntia, tämä ei ollut riittävä aika palautua joten syke vain nousi seuraaville kierroksille ja koko suoritus ei ollut niin fiksu kuin olisi voinut olla.

Tulin järkiini siis seuraavalla kokeilukerralla olemalla tasaisempi ja sain tulosta reippaasti parannettua kymmenellä toistolla – lopputulos 75 toistoa (11+9). Tavoite oli päästä 11 -lukemiin ja hienoa että tässä kävi näin. Jälkiviisana olisin ehkä voinut tehdä tuon lajin vielä kolmannen kerran.

The only way is UP! 

Eli ensimmäinen laji takana, tämä ei ollut suurin vahvuuteni muttei suurin heikkoutenikaan. Seuraavalle lajille toivon raskaita rautoja: maastavetoja, työntöjä ja muuta kivaa. Huomenna illalla selviää karsintalaji 2/3!

Voitte seurata tulospalvelua ja jännittää kanssani jos pääsen mukaan kisoihin vai en:

Olen tällä hetkellä rankingissa nr. 41 ja 40 parasta pääsee mukaan. Seuraavan viikon aikana sijoitukset tulevat muuttumaan ja toivotaan että minun kohdallani ylöspäin.

Kuva: Sandra

x Steffi

7 comments

 1. Hyvä avaus. Tuloslista tulee tosiaan muuttumaan rajusti, tämä eka laji kun testasi käytännössä pelkkää anaerobista kuntoa. Sehän on just crossfitin hienoja puolia, voit olla ekan lajin jälkeen paras ja toisen lajin jälkeen viimeinen – tai toisinpäin. Tasaisen kovilla suorituksilla pääsee pitkälle vaikka ei olisi yhdessäkään lajissa kärjessä.

  Tsemppiä S tokaan lajiin!

 2. Hei:) Oli pakko tulla tänne blogiin kirjoittamaan, miten tuo kuva ja sen kuvateksti vaikutti muhun! Jouduin n 2,5 kk sitte kolariin autoilijan ajovirheen takia..Olin siis skootterilla ja konepellin kautta maahan, jossa löin pääni ja selkäni. Viikkon kävely ei onnistunut normaalisti, lihakset ihan tukossa ja jatkuva pääkipu. Magneettikuvassa löytyi murtuma selästä, mutta pää oli onneksi kunnossa! Sen jälkeen en ole pystynyt liikkumaa ja siis harrastan myös crossfittiä ja et uskokkaan kuinka tekis mieli mennä treenaamaan, mutta kropan ehdoilla..Toi kuva tuli vastaan Instagramissa ja jotenki jäädyin siihen ku tajusin,että mähän tuun olemaan paremmassa kunnossa ku ennen tätä. Täältä vielä noustaan paremmaks ku koskaan! Suunta on ylöspäin;) Kiitos, että laitoit tuon kuvan sillä mun päässä naksahti jotenki ja tajusin, että peliä ei oo vielä menetetty, never give up! Kiitos ihan tuhottomasti, et tiedäkkään mitä yksi kuva ja pari hassua sanaa voi vaikuttaa:) Ihana ihminen oot!:’)

  • Moikka Emmi. Et tiedäkään kuinka paljon tälle bloggaajalle merkitsee, että kerroit tarinasi. On se uskomatonta miten yhdellä lausella voi vaikuttaa toiseen henkilöön. Olet uskomaton selviytyjä ja suunnannäyttäjä – ainoa tie on ylöspäin!

   Kiitos kommentistasi.

   x Steffi

 3. “Tein ensimmäisellä kerralla sen mokan, että kierroksella 8/9 vedin toistot liian nopeasti. Minulle jäi siis palautusaikaa seuraaville rundille 10-15 sekuntia, tämä ei ollut riittävä aika palautua joten syke vain nousi seuraaville kierroksille ja koko suoritus ei ollut niin fiksu kuin olisi voinut olla.”

  Moi tarkennatko vielä mitä tarkoitit tuolla? Haluaisin siis tehdä tämän myös joskus itsekseni ja mietin taktikointia 🙂 Jos teit jo rundit nopeesti, eikös silloin tule enemmän aikaa palautua? Miksi sitten oli virhe tehdä liian nopeasti 8./9.rundit vai ymmärränkö nyt väärin?
  Kiitos, jos jaksat vähän valaista.

 4. Joo, yritetään tällä mun ei-aina-niin-selkeällä suomenkielellä selventää:

  Vedin juoksut ja burpeet ekalla testikerralla todella nopeasti, tavoitteena saada mahdollisimman monta sekuntia palautukseen ennen seuraavaa kierrosta. Kun pääsin kierrokselle 8/9 tämä kostautui, koska toistoja oli niin paljon ja 10-15 sek ei laskenut sykettäni ollenkaan.

  Toisella testikierroksella vedin kierrokset niin pitkään kuin pystyin tasaisesti, eli kierroksilla 7,8,9 olin maalissa juuri pari sekuntia ennen seuraavan kierroksen alkamista. Näin sykkeeni pysyi tasaisempana ja jaksoin pidempään. Hyvä koutsi myös kehotti pysymään koko ajan liikkeessä ja nostattaa sykettä alusta asti pikkuhiljaa.

  Toivottavasti ymmärsit.

  x Steffi

 5. Awesome photo missus, hope you’re keeping well 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.