Winter War 2014 Karsintalaji 2 DONE

Huh, kisapaineet kasvavat mutta pää pysyy edelleen kasassa. Tilanne on nyt se, että toinen laji (2/3) Winter War 2014 (ns. CrossFit SM-kisat) on takana ja fiilikseni on ERITTÄIN hyvä. Sijoitukseni (tulospalvelu) on tällä hetkellä nr. 15 (40 parasta pääsee mukaan). Toisen lajin jälkeen sain parannettua sijoitustani 26:lla paikalla! Tässä huomattiin selvästi että toinen laji (voimapuoli) on vahvuuteni ja sen tässä lajissa todellakin näytin. Ylitin itseni paljon. Tein lajin kaksi kertaa, ensimmäisellä kerralla sain vedettyä barbell complexin läpi omalla valakyykky-maksimipainolla (62.5kg) ja olin ihan OK tuloksen kanssa, mutta tuona päivänä olin henkisesti aika huonona. Elämäni muut asiat häiritsivät keskittymistäni. Tiesin että pystyisin parempaan, siispä tein lajin uudestaan lauantaina. 
Lauantaille olin valmistautunut täysin eri tavalla. Tiesin miltä laji tuntuu, ja olin tehnyt muutoksia arkeeni. Elämäni on nämän kolmen viikon aikana lähes täysin CrossFittiä, tavalla tai toisella – katson joka päivä videoita, luen Rich Froningin kirjaa, teen mielikuvitusharjoituksia, kuuntelen itsevarmuutta edistävää musiikkia ja treenaan jollakin tapaa joka päivä – tuohon keskityin entistä enemmän ja se tuotti tulosta.
Tein siis lajin uudestaan lauantaina ja paransin suoritustani niin paljon että sain kokonaan 67.5 kg läpi (samalla tein uuden OHS maksimitoiston), voin sanoa että tuo onnistui täysin mielen voimalla. Kun tietää, että voimaa ja liikkuvutta on, on hyvä keskittyä siihen henkiseen puoleen, jolla tässä tilanteessa oli ratkaiseva merkitys suoritukseeni. Olen henkisestikin erittäin valmis osallistumaan kisoihin.

Mulla on kuitenkin yksi laji edessä ja se on tärkeä vetää hyvin. Katsotaan mikä vika laji on (julkaistaan tiistaina), toivotaan vaikkapa maastavetoja, tuplanaruhyppyjä ja pieni määrä leukoja, heheh! Mitä tahansa sieltä tulee, OLEN VALMIS! 
Olen myös erittäin valmis ottamaan lomaa treenistä karsintojen jälkeen. Nyt keskitytään vielä kunnolla näihin ja kohta taidankin makaa rannalla, auringon alla, ilman huolen häivää 🙂 
x Steffi

8 comments

 1. Go Steffi, oot huikee!!!

 2. ai että mikä tekniikka valakyykyssä!! <333 tsemppii steffi, oot idoli!!

 3. Mähän sanoin että se ennätys tulee sieltä! Nyt vielä se viimeinenkin laji huolella ja just niin moneen kertaan tehtynä että olet suoritukseesi tyytyväinen niin.. no katotaan sitä sitten viikon päästä! 🙂 Hyvä Steffi!

 4. huikea tulos!! nyt vaa pää kasassa ja vika karsinta samalla itsevarmuudella läpi :p

 5. Huippua Steffi! 🙂 Tsemppiä vielä viimeiseen koitokseen, toivottavasti pääset 40 parhaan joukkoon!

 6. Loistava tulos, Steffi! 🙂 Pidän peukkuja viimeiseen lajiin!

 7. oi Steffi oot vaan niin ihana nainen! Mun ehdottomasti suurin urheiluinspiraatio ja muutenkin ihan mahtavan olonen. Olisi varmasti mukava tutustua suhun muutenkin!
  Sait mut ihan törkeen iloseks kaiken mun henkilökohtasen sekamelskan keskellä sillä, että pari viikkoa sitten tykkäsit mun kuvasta instassa. Voi jestas miten se paransi mun päivää. Lähetin jopa eksälle viestin että “steffi tykkäs mun kuvasta!!” koska se tietää kuinka suuri motivaatio oot mulle. Olin sen kanssa iloveme-messuilla ja olin ihan maassa kun en uskaltanu tulla jutteleen sulle. Olis pitäny! Kiitos ihan hirveesti sulle, et tiedäkkään miten paljon oot tehnyt vaan tällä blogin pitämisellä mulle ja monille muille. <3

  • Aivan uskomaton viesti sulta. Yhdellä tykkäyksellä voi piristää toisen päivää näin? Lähetän sulle SATA tykkäystä suoraan täältä ruudun toiselta puolelta. <3

   x Steffi

Leave a Reply

Your email address will not be published.