Winter War karsinta – LAJI 1 esittely

Ensimmäinen Winter War 2014 karsintalaji on julkaistettu ja näyttää seuraavanlaiselta:

WINTER WAR 2014 KARSINTA – LAJI 1

OMIA FIILIKSIÄ

Okej. Burpeet ovat tuttuja, juoksu sujuu hyvin ja räjähtävyyttä löytyy. Hyvä ensimmäinen laji. Tässä pitää olla skarppina ja tässä lajissa pärjää varmasti monet hyvin. Olen valmis!

ps. olinkohan minä aistinut tämän, kuin miettii edellistä postaustani… Hieman pelottavaa jopa!

pps. olen ottanut toistaiseksi pois anonyymi-kommentoinnin. Jos haluatte kommentoida minulle jotain, mutta ette halua että muut näkevät nimenne, voitte laittaa minulle sähköpostia: stefaniehagelstam@steffit.com.

Rakentavia kommentteja ja parannusehdotuksia saa aina antaa myös.

x Steffi

7 comments

 1. Mietin eilen juuri samaa, kun katoin mikä on eka karsintalaji. Koita ennakoida seuraavakin yhtä hyvin;) Tsemppii karsintoihin!

  • Kiitos samoin! Toivon, että seuraava olisi samankaltainen kuin viime vuonna.. Eli thruster”ladder”…

   x Steffi

  • Kiitos! Mä en oo mikään suuri thrustereiden fani, mutta eiköhän sieltä varmasti tuu jotain semmosta missä ei oo niin hyvä tai mistä ei tykkää kovin paljon.

  • Niinpä… Tää eka laji on vähän sellainen että en ole superhyvä tässä mutta en kuitenkaan superhuono… Näin sun tempausvideon instagramista, nättiä!

   x Steffi

 2. Hehe, loistavaa ennakointia! Itse pohdin ennen euroopan regionalseja että OHS Ladder ois siisti niin siellä oli sitten sellainen, käsittääkseni ekaa kertaa koskaan missään. Ehkä ne lukee hei meidän blogeja?! 😉

  Gamesien karsinnoissa monet huiput tekivät oman suorituksensa moneen kertaan, muista että se on täysin mahdollista jos et ole ekaan suoritukseen tyytyväinen.

 3. TSEMPPIÄ!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.