Winter War karsinta – LAJI 2 esittely

Toinen (2/3) Winter War 2014 karsintalaji on julkaistettu ja näyttää seuraavanlaiselta:

WINTER WAR 2014 KARSINTA – LAJI 2


OMIA FIILIKSIÄ
No morjens! En tiedä voisinko olla enemmän innoissani tästä lajista. Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Tämä tulee luultavasti olemaan näiden karsintojen lempparilaji ja paras tulos karsintalajeista. Tavoite tässä lajissa on melko korkealla. Katsotaan henkilökohtaiset maksimitoistot näissä liikkeissä (1 RM, ei barbell complex):

Rinnalleveto kyykkyyn 72,5kg

Ylöstyöntö 80kg (video)
Takakyykky 100kg (video)

Valakyykky 62,5kg

Katsotaan miten menee, tavoite olisi saada ainakin 62,5 kg koko setti läpi. Odotan innolla!
x Steffi

7 comments

 1. Mielenkiintoinen laji! Tossahan voi tulla aika kiire kun aikaraja on 20min ja täytyy tehdä korotukset 2,5kg välein. Eli täytyy tehdä aika nopeasti että ehtii koviin painoihin.

  • Tulee ehkä pieni hoppu, mielenkiintoinen laji ehdottomasti!

   x Steffi

  • Itsekin kyllä aion kokeilla tätä lajia, vaikka virallisesti en karsintoihin osallistukaan. Pakko testata mihin asti ehdin. Jos olisin saanut itse päättää, aloitus olisi ollut parempi ehkä 40 kilosta. 30kg on tosi vähän…

 2. 30kg on matala aloitus sulle joten takana on jo aika iso määrä nostoja kun päästään tonne noin 60 kiloon… Jos aikaa vain riittää niin 65kg voi olla täysin mahdollinen!

  Tosi mielenkiintoinen ja hieno laji, kun kilpailijoita on paljon niin jokainen 2.5 kg onnistunut korotus voi tarkoittaa tosi isoa asiaa tuloslistalla.

 3. Mä kävin tekemässä ton eilen ja kyllä se aika rankaksi käy loppua kohden. Mä sain tehdä aika verkkaiseen tahtiin koska kovin suuria tuloksia ei ollut odotettavissa. En oo aikasemmin tehnyt valakyykkyä edes aloituspainolla. Luulin ettei liikkuvuus riitä mut kyllä se on ollut vain päästä kiinni… Paransin omaa ennätystäni yli 20 kilolla! Vaikkei sillä tuloksella kovin korkeille pisteille ylletä niin henkilökohtaisesti toi oli mulle todella suuri voitto 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.